Konu: Oradaydim !
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2006, 14:45   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Oradaydim !

Oradaydım!
Yemen Ekşioğlu
[email protected]

5 otobüs dolusu Ankaragücü taraftarı, Siyah-Beyazlı kafileyi taşıyan otobüsle Beşiktaş Meydanı’nda yanyana gelince, kıyamet koptu.
25.09.2006

Mübarek Ramazan günü biz neler düşünüyoruz, çapulcular neler yapıyor. Böyle bir rezilliği, spor sahalarında 35 senesini geçiren ben Yemen Ekşioğlu, görmedim... Beşiktaş’tan muhabir arkadaşım Süleyman Hatısaru ve oğlum Hakkı ile birlikte PAF takım müsabakasında alınan 2-0’lık galibiyetin sevinciyle, İnönü Stadı’na, mutluluk içinde yürürken, birden ‘manyakları’ gördüm.
5 tane, Ankaragücü taraftarını götüren otobüs, Beşiktaş futbol takımını götüren otobüsle Beşiktaş Meydanı’nda yanyana gelince, kıyamet koptu. Ankaragücü taraftarı diye geçinen ahlaksızların, terbiyesizlerin 10 tanesi, otobüsten inerek, döner bıçakları ve taşla, Beşiktaş otobüsünün camlarını kırdılar. En önde tercüman Sinan Serhatlıoğlu, ortada Tigana, yardımcıları Zeki Önatlı ve futbolcular...
Bakın Allah’tan diyorum. Allah’tan ki bu olay Beşiktaş Meydanı’nda oldu. Bir anda Beşiktaş Meydanı, harp alanına döndü. Kazan Birahanesi’nden, Beşiktaş Çarşısı’ndan, vapurdan, boşalan bütün taraftarlar, Beşiktaş otobüsüne saldıranlara karşılık vermeye başlayınca, gerisini siz düşünün. Benim en çok üzüldüğüm, tepki koyduğum, Çevik Kuvvet, ellerinde döner bıçakları olan ve ağızlarından salya akan Ankaragücü taraftarı yerine, kendi futbol takımı oyuncularını korumak zorunda kalan, Beşiktaş taraftarlarını biber gazı sıkıp, joplamaları. Ve asıl üzüntüm de bu terbiyesizleri koruma altına alıp, İnönü Stadı’na getirip, tribüne sokmak istemeleri.
Hani karar alınmıştı, organize toplu müsabakalara gelinmeyecekti. Hani karar alınmıştı döner bıçakları, taşlar sopalarla bıçaklarla statlara gelinmeyecekti. Şimdi merak ediyorum, Beşiktaş futbol takımı otobüsüne saldıran o ‘********ler’den kaç tanesini emniyet tutuklayıp, nezarete attı. Bunları o halde koruma altına alıp, stada sokmak ne kadar doğru. Çok özür dilerim. Dedim ya 2-0 PAF Takımı’nın, Can’ın mükemmel golleriyle kazanmasından sonra, İnönü’deki Beşiktaş’ın, Sofya maçı öncesi güzelleklerini size aktarmak isteyecektim ama 5 otobüs çapulcu, buna mani oldu. Allah cezanızı versin!
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla