Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2006, 01:11   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow "Oyuncularıma Çok Güveniyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası 1. turunda CSKA Sofya ile deplasmanda yapacakları rövanş maçına, sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı gideceklerini, ancak oyuncularına güvendiğini ve Sofya'da gerekeni yapacaklarına inandığını söyledi..


İstanbul'da 2-0 kazandıkları ilk maçtan sonra, UEFA Kupası'nda gruplara kalabilmek için büyük bir adım attıklarını ifade ederek, ''Şimdi Bulgaristan'da, gruplara kalabilmek için mücadele edceğiz. Burada önemli olan, oradaki maçta gol atmamızdır. Sadece gol atmayı da düşünmeyeceğiz, aynı zamanda gol yememeyi düşüneceğiz'' dedi.

Bulgaristan'a, sakatlıklar nedeniyle biraz sıkıntılı gideceklerini ifade eden Tigana, şunları kaydetti:
''Birçok oyuncum takımla birlikte çalışamıyor ve elimizde şu an için küçük bir ekip var. Ne olursa olsun, benim kadromdaki tüm oyuncular birbirinden yetenekli ve hepsi, oynamayan arkadaşlarının açığını kapatacak kapasitede. Onlara çok güveniyorum ve Sofya'da da gerekeni yapacaklarına inanıyorum.''

-''TÜM MAÇLARI KAZANMALIYIZ''-
Turkcell Süper Lig'de geride kalan 7 hafta sonunda, Ankaragücü'nü yenerek üst sıralardaki yerlerini koruduklarını, CSKA Sofya maçından sonra Kayseri Erciyesspor'la deplasmanda yapacakları karşılaşmayı da mutlaka kazanmaları gerektiğini dile getiren Tigana, ''Çünkü ilk iki sıradaki Vestel Manisaspor ve Fenerbahçe'den kopmamak adına, önümüzdeki tüm maçları kazanmalıyız'' dedi.

-GENİŞ KADRO İHTİYACI-
Takımda sakat oyuncuların tedavilerinin sürdüğünü belirten Tigana, UEFA Kupası, Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası gibi zorlu 3 kulvarda mücadele ettiklerini, bu nedenle sürekli, geniş bir kadroya ihtiyacı bulunduğu açıklamalarını yaptığını vurguladı.