Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2006, 14:30   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tümer, "Beşiktaş'ın kalitesi düştü"

Click the image to open in full size.Beşiktaş'ın sansasyonel futbolcusu Tümer Metin, NTV'de yayınlanan Sanem Altan'ın Off The Record programında ilginç açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ta yaprak dökümü devam ediyor. Geçtiğimiz gün Malatyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini net bir dille belirten Çağdaş'ın ardından, aynı karşılaşmanın ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Tümer de Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini söyledi.
Beşiktaşlı futbolcu Tümer Metin, sezon sonunda çok büyük bir ihtimalle kulübünden ayrılacağını söyledi.
NTV'de yayınlanan ''Off The Record'' programında açıklamalar yapan Tümer Metin, sezon sonunda takımından ayrılacağını kaydederek, ''Bunu yapmak zorundayım. Futbol hayatımı yurt dışında bir takımda sürdüreceğim. Ancak bu takımı açıklayamam'' dedi.
Tümer, Türkiye'deki yasalar nedeniyle bu kararı verdiğini anlatarak, ''Yasalar sezon sonuna kadar değişmezse, ben en verimli çağımda futboldan uzak kalmak zorunda olacağım. Bunun için yurt dışına gitmek zorundayım'' ifadesini kullandı.
Galatasaraylı bir yönetici ile görüşmediğini ve hiç bir anlaşma imzalamadığını belirten başarılı futbolcu, ''Bana eğer söylenildiği gibi bir teklif gelmişse, bu her futbolcunun gurur duyacağı bir şeydir. Ancak, bana gelen bir teklif yok. Kimseyle bir anlaşma da imzalamadım. Maça çıktığımızda bir taraftar 'Sen anlaşmışsın, burada ne işin var?' diyor. Bu da beni olumsuz etkiliyor'' diye konuştu.

''BİRBİRİMİZE SAYGIMIZI KAYBETTİK''

Tümer Metin, şampiyon oldukları 2002-03 sezonunda futbolcuların arasında bulunan saygıyı, bu sezon kaybettiklerini iddia etti.
Şampiyon olan kadronun en büyük artısının, futbolcuların kendine güvenmesi ve herkesin birbirine karşı inanılmaz derecede saygısının bulunması olduğunu vurgulayan Tümer, ''Bugün o saygıyı kaybettiğimizi düşünüyorum. O zaman da oyuncuların bir çoğu yeniydi ve birbirini tanımıyordu. Ama saha içindeki saygı çok iyiydi, biz onu kaybettik'' dedi.
Tümer, şampiyon olan kadro ile bu sezondaki kadro arasında futbolcu kalitesi açısından çok büyük fark bulunduğunu kaydederek, hem takımın bütünlüğü, hem de kalite anlamında seviyenin düştüğünü savundu.
Milli futbolcu, takım olarak sezon başından bu yana çok istemelerine rağmen bir türlü istikrarı sağlayamadıklarını da kaydetti.

''FENERBAHÇE MAÇLARI BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ''

Fenerbahçe maçlarından, özellikle de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynadıkları derbi maçların kendilerini çok etkilediğini ifade eden Tümer Metin, ''Fenerbahçe maçları benim hayatımda her zaman önemlidir'' dedi.
Genç oyuncu Mehmet Sedef'in en son oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında ilk derbisine çıktığını kaydeden Tümer, sözlerine şunları ekledi:
''Fenerbahçe maçlarına çıkarken biz de etkileniyoruz. Mehmet Sedef, iki adım mesafeden maçta beni göremiyordu. Ben kendisini uyararak kendine getirmeye çalıştım. Fenerbahçe maçları benim hayatımda her zaman önemlidir. Çünkü babam, amcam, arkadaş grubum hep Fenerbahçelidir.''


Kaynak: www.bjkhaber.org
xarizma Ofline