Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2006, 19:14   #21
kyros06

kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
havali_cocuk´isimli üyeden Alıntı
Bütün arkadaşların düşüncelerine saygı duyuyorum..
Ama ben Çağdaş'ın taraftara hala pislik attığını düşünüyorum... Kendi başarısızlığını, ruhsuzluğunu, hala taraftara bindiriyor. Ya da çok fazla duygusal gibi gözükmeye çalışıyor.. Zamanında İstanbulspor'daki Sergen'i (P.ç p.ç p.ç Sergen, Beşiktaş'ı sattın a...da sat) tezahuratlarımızı bilirler Kadıköy'deki maça gelen arkadaşlar... Şimdi o bizim yavrumuz değilmi... İnsanın içinde olunca birtakım şeyler gözardı edilebiliniyor, çıkıyorsun sahaya KARTALLAR gibi parçalıyorsun rakipleri teker teker... Bazı futbolcular taraftarların onların babaları olduğunu unutuyorlar ya da bilincsizliğinde... Taraftarsız bir takım düşünülemez.. Seviyoruzda, kızıyoruzda... Sanırım profesyonelsizlikten kaynaklanan sözler olsa bunlar gerek, TÜRKÇE KARŞILIĞI: Adamların isteksizliğinden, başarısızlığından olsa gerek...

Yine dua etsin ki; Annesi, ablasına küfredilmedi ve fenerlilerin Rüştü'ye yaptığı gibi bi baskın yemedi.. Rüştü herşeye rağmen çıktı futbolunuda oynadı, belki o dayak onu İspanya'ya Barcelona'ya götürdü...

Akıllı olsunlar, formanın hakkını versin, sağa solada pislik atmasınlar... Sonuçta onlar ekmek yiyiyorsa bizim sayemizde yiyiyorlar...
aynen katılıyorummm
Akıllı olsunlar, formanın hakkını versin, sağa solada pislik atmasınlar...
kyros06 Ofline