Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2006, 19:27   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana'nın aklı Muhammed'te

Tigana'nın aklı Muhammed'te

Beşiktaş, Gaziantepspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde gerçekleştirilen ve 2 saat süren antrenmanda, siyah-beyazlılar sadece koşu ve istasyon çalışması yaptı. İdmana, sakatlığı süren Tümer ile Cordoba, kadro dışı bırakılan Çağdaş, milli takım kamplarında bulunan İbrahim Akın, Gökhan Güleç ve Mehmet Sedef katılmadı.
Kaleci Cordoba'nın, sol üst adalesinde darbeye bağlı ödem olduğu, yarın takımla birlikte çalışmalara çıkacağı bildirildi. Sakatlığı geçen Ali Tandoğan ise takımla birlikte çalışırken, Mısır'dan dönen Ahmed Hassan ise yenileme çalışmasının ardından antrenmanı bıraktı. Tigana, antrenman sonunda kaptanlar Sergen ve Tayfur ile saha içinde kısa bir görüşme yaptı. Yardımcılarıyla da kısa bir görüşme yapan Tigana'nın, genç futbolcu Muhammed'i araştırdığı öğrenildi.
Antrenörlerin, Muhammed'in Ronaldinho ve Sergen gibi teknik bir futbolcu olduğunu ve onun gibi hareketler yaptığını söylediği belirtilirken, Tigana'nın ise, "İki yıl önce ben de Ronaldinho'nun hareketlerini yapmaya çalışmıştım, bacağımı kırdım" şeklinde esprili bir dille karşılık verdiği öğrenildi.
KADRO DIŞI BIRAKILAN ÇAĞDAŞ, YARINDAN İTİBAREN TESİSLERDE TAKIMDAN AYRI ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK
Öte yandan Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Beşiktaş yönetim kurulu tarafından 100 bin YTL para cezası verilip, kadro dışı bırakılan Çağdaş Atan'ın, yarından itibaren tek başına çalışacağı ifade edildi. Çağdaş'ın, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir antrenör eşliğinde çalışacağı bildirildi. Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları çift antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürecek
kyros06 Ofline