Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2006, 19:53   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yao Ming'in ayağı kırıldı

Salt Lake City'deki Delta Center'da toplam yaklaşık 18 bin seyircinin izlediği karşılaşmada Hosuton Rockets'ı konuk eden Utah Jazz, rakibini 85-83 mağlup ederek play-off'lar yolunda önemli galibiyet elde etti.
Click the image to open in full size.
Houston Rockets'da Çinli yıldız Yao Ming'in ilk çeyrekte ayağının kırılması, maçın gidişatını da değiştiren önemli bir faktör olurken; Utah'a galibiyeti getiren isimler Carlos Boozer ve temsilcimiz Mehmet Okur'du.

Carlos Boozer, attığı 25 sayı ile hem takımının hem de maçın en skorer oyuncularından birisi oldu. Temsilcimiz Mehmet Okur; 20 sayı, 12 rebound, 4 asist ve 1 top çalma ile galibiyette önemli rol oynadı. Utah'da Matt Harpring 14 ve deron Williams da 11 sayı ile takımları adına skora katkı yapan isimler oldu. Jazz, bu sonuçla 38 galibiyet 39 mağlubiyete ulaştı. Batı Konferansı'nda 5 maç kala, Los Angeles Lakers ve Sacramento Kings'e 2 1/2 maç daha yaklaştı.

MING: "KRILENKO VE MEHMET'E KIZGIN DEĞİLİM.."
Hosuton Rockets'da ise ilk periyodun 8. dakikasında, Utah Jazz pota altında Mehmet Okur ve Krilenko ile girdiği bir mücadelenin ardından sol ayağından sakatlanan Çinli oyuncu Yao Ming, mücadeleyi yarım bıraktı. Kulüp doktorları tarafından yapılan açıklamada, Yao'nun ayağında kırık olduğu ve sezonu kapattığı ifade edildi. Ming gelen kötü haber sonrası pota altında yaşananları değerlendirdi ve "Kimseye kızgı değilim, basketbolda böyle şeyler her zaman olabilir.." dedi..
kyros06 Ofline