Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2006, 01:15   #169
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow "Hiç paniğe kapılmadım"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, CSKA Sofya karşılaşmasından sonra düzenlediği basın toplantısında, ''Baştan zorlandık ama turu geçmeyi başardık'' dedi.

Maçtan önce yaptığı açıklamalarda ''Turu geçmek istiyorsak, mutlaka gol atmalıyız'' dediğini hatırlatan Tigana, ''Nitekim öyle oldu. CSKA Sofya skoru İstanbul'daki sonuca getirerek 2-0'ın avantajını yok etti. Ancak biz uzatmada da olsa gol bulunca turu garantiledik'' diye konuştu.
Sakatlanarak oyundan çıkan Kleberson'un yerine giren genç Sardar Kurtuluş'un çok iyi bir maç çıkarttığını belirten Tigana, ''Gençlerimizin bu oyunlarını görünce çok mutlu oluyorum'' dedi.
Tigana bir gazetecinin, ''Durum 2-0'a geldiğinde paniğe kapıldınız mı?'' şeklindeki sorusuna ise ''Hayır hiç paniğe kapılmadım. Çünkü ben Beşiktaş'ın fizik gücü olarak CSKA Sofya'dan çok üstün bir takım olduğunu biliyorum. Turu geçeceğimize inanıyordum'' şeklinde yanıtladı.
Beşiktaş'da duran toplara karşı büyük sorun yaşandığını ifade eden Tigana, şunları söyledi:''Nitekim golleri bu tür toplardan yedik. Rakiplerimiz uzun boylarıyla üstünlük sağlıyorlar. Bu konuda ciddi tedbirler almamız gerekiyor.''
Kleberson'un omzunun çıktığını ve hastanede genel anezteziyle omuzunun yerine oturtulduğunu açıklayan Tigana, bu oyuncunun pazar günkü karşılaşmada büyük ihtimalle takımda yer alamayacağını söyledi.
''BEŞİKTAŞ BİZDEN ÇOK DAHA KALİTELİ BİR TAKIM''
CSKA Sofya Teknik Direktörü Plamen Markov da basın toplantısında 90 dakika boyunca çok iyi oynadıklarını belirterek, ''Ancak turu geçemedik. Kabul etmek gerekir ki Beşiktaş bizden çok daha kaliteli bir takım'' dedi.
2-0'a ulaştıktan sonra amaçlarının oyunu penaltılara götürmek olduğunu ifade eden Markov, uzatmanın ilk devresinin başında defanslarının büyük hatası sonucu bir gol yediklerini ve bu golün takımın motivasyonunu bozduğunu söyledi.
İkinci golden sonra kendileri için her şeyin bittiğini ifade eden Markov, ''Maalesef maçı kazanamadık. Oysa çok umutlanmıştık. Şans Beşiktaş'tan yanaydı'' diye konuştu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kaynak karakartal - "Hiç paniğe kapılmadım" - 28 Eylül 2006