Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2006, 11:53   #192
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo

Bobo çok kaliteli bir futbolcu"

UEFA Kupası'nda, 2-0'ın rövanşında CSKA Sofya ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, uzatmalara giden maçta 2-2 berabere kalarak, tur atladı.

Siyah beyazlıların kaptanı İbrahim Üzülmez, "Bobo çok kaliteli bir futbolcu. Zaten oyuna girdiğinde de klasını gösterdi ve bir de gol attı. Bize pozitif olarak çok büyük katkıda bulunBobo çok kaliteli bir futbolcu"

UEFA Kupası'nda, 2-0'ın rövanşında CSKA Sofya ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, uzatmalara giden maçta 2-2 berabere kalarak, tur atladı.

Siyah beyazlıların kaptanı İbrahim Üzülmez, "Bobo çok kaliteli bir futbolcu. Zaten oyuna girdiğinde de klasını gösterdi ve bir de gol attı. Bize pozitif olarak çok büyük katkıda bulundu. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakip kendi sahasında atak oynayan bir takım. Yan toplardan basit hatalar yaptık ve iki gol yedik. Uzatmalarda da olsa turu geçmeyi bildik. Bizim için zor bir gündü, gruplara kaldığımız için mutluyuzdu. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakip kendi sahasında atak oynayan bir takım. Yan toplardan basit hatalar yaptık ve iki gol yedik. Uzatmalarda da olsa turu geçmeyi bildik. Bizim için zor bir gündü, gruplara kaldığımız için mutluyuz



BENCEDE KALİTELİ AMA COK HEYACANLI VURUS TEKNİĞİ FALAN COK İYİ TECRÜBESİ YOK AMA TECRÜBE KAZANDIĞI ZAMAN COK FAYDALI OLUR UZAKTAN SUTLARIDA İYİ VE COK GENC KENDİNİ GELİŞTİREBİLİR AMA BİZİM İÇİN SUAN GELEN TOPU SOKAN BİTİRİCİLİĞİ İYİ OLAN BİR SANTFOR GEREKLİ OLABİLİR BOBO YA DA SABREDERSEK MÜKAFATINI GÖRÜR DAHA BAŞARILI OLURUZ DAHA ALDIGIMIZIN 3-4 KATINA SATARIZ
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline