Kupa bizim
"G.Antep'i geçip, F.Bahçe ile finalde oynamak güzel olacak. Ben böyle maçları çok severim".
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Sergen Yalçın, FOTOMAÇ'a özel açıklamalarda bulundu. Uzun bir sakatlık döneminden sonra Malatya maçıya yeniden sahalara dönen Sergen, "Şu anda hedefimiz ligde geri kalan maçları kazanıp sezonu üçüncü sırada bitirmek. Ancak kupa bizim için daha önemli. G.Antep'i burada da yenip finale çıkacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe'yle

final oynamak güzel olur. Ben böyle finalleri, büyük maçları severim. Türkiye Kupası'nı kazanmayı çok istiyoruz, inanıyorum ki alacağız da. Taraftarımıza, yönetimimize ve camiamıza bu sezon en azından bir kupa hediye etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.
Ben de yuhalanmıştım
UEFA Kupası'nda Ajax'a 4-0 mağlup olduğumuz maçta bütün stat
'Sergen dışarı' diye bağırmıştı. Böyle şeyler futbolculuk döneminde herkesin başına gelebiliyor. İnönü Stadı'nda özellikle
genç oyuncular bu yaşananlardan dolayı
olumsuz etkileniyor, geriliyor. Taraftarlar da futbolcular da davranışlarına dikkat etmesi gerekiyor.
Çağdaş konuşmamalıydı
Zaman zaman taraftarlar herkesi
protesto ediyor. Bunlar olmazsa daha iyi. Ama maalesef var.
Çağdaş genç bir oyuncu, yuhalanmadan sonra
açıklama yapmamalıydı. Bence
konuşarak yanlış yaptı. Bu tür durumlardan sonra açıklamalara dikkat etmek lazım. Çağdaş olayı bunun için iyi bir örnek.
Üzücü sonuçlar ortaya çıkabiliyor.
Bunlar en güzel günlerim
Belki de futbol hayatımın en güzel günlerini bu sene yaşıyorum,
başarısız olmamıza rağmen. Çünkü taraftarın bana olan
ilgisi çok önemli.
Eski Sergen olmak çok zor. Yaşımız da ilerledi, ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Artık herkes Sergen'i kabullendi. Bence
sahadaki oyuna göre değerlendirme yapmak gerekir.
N.United'dan teklif aldım
Şu anda
Emre'nin oynadığı
Newcastle United takımından bir teklif gelmişti, ama o zaman
bonservis ücretlerimiz çok fazla olduğu için bu şansımızı kullanamadık. Türkiye'de kalıp burada oynamak benim için
daha hayırlı oldu. Biraz daha
kolay yolu seçtiğimi düşünüyorum. Çünkü burası benim için her zaman daha
rahat oldu.
Hesap verecek değilim
Fuhuş operasyonunda benim de adım geçti. Öncelikle şu iyi bilinsin, ben
bekar bir insanım. Telefonum birçok insanda var. Beni
herkes arayabiliyor açık açık. Her türlü de konuşabiliyor. O yüzden
verilecek bir hesap yok. Bu benim
özel hayatım. Beni aramış olabilirler, ben de
konuşmuş olabilirim,
çok doğal bir şey bu.
kaynak:fotomac