Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2006, 17:40   #108
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

[quote=Kartal1989;134198]Adamin yaptigi aciklamay abakin



Kadrom Yetersiz


"Çok sinirliyim ve çok üzgünüm. Zira sonradan oyuna aldığım oyuncular artı hiçbir şey koymadılar oyuna. Artı lüzumsuz ve hiç gerekmeyen bir faul. Şimdi 15 günümüz var çalışmak için. Umarım birkaç oyuncuyu daha kazanırız. Yapmamamız gereken bir hatadan gol yedik. Maç neredeyse bitmişti."
sen 1-0 in ustune yat ondan sonra konus

"Bugün biraz yorgunduk. Avrupa kupası’nda 120 dakikalık bir oyunumuz vardı biliyorsunuz. Orada çok zor ve ağır bir sahada oynadık."
avrupada takimlar haftada 2 gun oynuyorlar

"Biz iki saatlik bir maç yaptık. Unutmayın ki geçen yıl bizim takımımızda Avrupa kupası maçı oynamamış, ikinci ligde oynamış oyuncular vardı."


"Gençlerin haftada iki maç oynama alışkanlığı yok. Bu yüzden geniş bir kadroya ihtiyacım var diye hep söylüyorum. Umarım bu arada bazı oyuncuları kazanırız, bazı sakatlarımızı yakalarız."
Genis Kadromu kimde var turkiyede boyle genis kadro

"Gazetelerde yazan şeylere yorum yapmıyorum. Biliyorsunuz ki bazı yazarlar gece rüya görüp, ertesi sabah düşlerini yazıyorlar. Biraz daha ciddi olmak lazım."
sadece tigana anliyor Turkiyede futboldan
"Yeni nesil Türk oyuncuları yetiştirmeye çalışıyoruz. Burak, Serdar, Gökhan, Mehmet.. Bunların hepsi çok genç. Daha önce hiç çalışmamışlar. Biz şimdi büyük idmanlar yapmalıyız. Daha önceden alt yapı alabilselerdi çok iyi olurdu. Mesela Henry ve Guily onların yaşındayken hazırlardı."
kendini ne saniyor bu adam tutturmus bir henry

"Puan farkı açılıyor. Biliyorum, farkındayım ama çok üzgünüm. Napabilirim ki? Seçimim yok. Kadro açısından."
Secimin Basit istifa
Adelaar Ofline