Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2006, 11:56   #44
themadpol

themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
siyahın_zindan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ayrıca biri yazmış tv8 izle de gör samet nasıl doğru tespitler yapıyor diye hey allahım orda doğru tespit yapanların hiç biride nedense takım çalıştıramıyor bkz.samet rıdvan ayrıca samet dediğin adam 2000-2001 sezonunda senin o trübünün kallbi dediğin kapalı'ya bir avuç çapulcu diye hitap etti evet bir avuç çapulcu yutulacakmı bu laf......
bizim kapalıda bazen haketmiyor değil hani o lafları. sametin dediğinde felan bir şey yok kardeş. hikaye okumayın adama. elin fransızına pankart açıyorlar seviyoruz seni diye, kulübe alnı ile şanı ile bileğinin hakkı ile 15 sene hizmet etmiş bir adama dil uzatıyorsunuz ayıp ya bu kadar olur.Zaten bu forumda bakıyorum yapılan yorumlara şöyle bir de.

offfffffff sene1900 çift sıfırlı yıllardaki bilgili taraftarın yerinde yeller esmeye başladı.biz diyoruz takım oynamıyor ordan 15-18 lik kardeşlerimiz yazmış fark atacağız. ben yenilebiliriz diye yoru yapıyorum arkadaşın biri yuh ya diyor erciyesemi diyor. gördük. erciyesi. bu takımın ilacı samet aybabadır. başka hiç kimse çare olamaz. beşiktaş her zaman bjk ruhunu taşıyan adamlarla başarılı olmuştur. alt yapısıyla başarılı olmuştur. bakıyorum takıma toplama toplama toplama. alt yapıdan kaç kişi var. sadecve sedef konuşacak çok şey varya neyse.
themadpol Ofline