Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2006, 15:21   #23
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Uçan Kartal'ın el frenini Tigana çekti 1-1

Yıldızlar topluluğu Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor önünde galibiyeti son dakikada kaçırdı. 14'te Nobre ile öne geçen Kartal, 89'da Lazarov'un golüne engel olamadı. Son dakika golü Beşiktaş'ta soğuk duş etkisi yaratırken, siyah-beyazlı takım zirve yarışında yara aldı. Maçta Ricardinho, Burak, Fahri, Bobo ve Mehmet Sedef net gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Beşiktaş, dün Teknik Direktör Tigana'nın yanlış kadro seçiminin, oyunu okuyamayışının, taktiksel hatalarının kurbanı oldu. Fransız hoca, karşılaşmadan sonra yanlışlarını kabul etmezken, sonradan oyuna giren oyuncularını suçladı. Tigana'nın eseri Beşiktaş, dün taraftarını aldığı beraberlikle kahretti.


***

Karadan gidin!

Beşiktaş berabere kalınca, Murat Aksu "Otobüsle geri dönsünler" kararı aldı Telefonla ulaşılan başkan Demirören ise "Gerek yok, gelsinler görüşeceğiz" dedi.

Aksu küplere bindi
Beşiktaş'ta Kayseri Erciyes beraberliğinin faturası futbolculara çıktı... İkinci Başkan Murat Aksu, siyah-beyazlıların Erciyes maçında iki puan kaybetmesi üzerine küplere bindi ve takımı İstanbul'a otobüsle döndürme kararı aldı. Aksu'nun bu kararını önleyen isim ise başkan Demirören oldu.

Başkan durdurdu
Telefonla ulaşılan başkan Demirören'in, Aksu'yu, "Şu anda böyle bir uygulama bize pahalıya patlayabilir. Bu nedenle gerek yok. Hele bir İstanbul'a dönsünler, ne gerekirse burada yaparız" sözleriyle ikna ettiği ve oyuncuların bunun ardından uçakla geri dönebildikleri ifade edildi. l