Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2006, 14:22   #40
Deckard

Deckard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CSKA ile Sofya'da oynadığımız maçtan önce de yazdığım gibi, 90 dakika bitiş düdüğü bitmeden maç bitmiş, tur atlanmış sayılmaz.

Grubumuz Fenerbahçe'nin grubuna oranla nispeten biraz daha kolay görünense de her iki takımın da işi oldukça zor. Takımlarımızın bu seneki ligin ilk 7 haftasında oynadığı futbolu baz alırsak, gruplardan çıkma şansımız yok denecek kadar az. Zira gruplardaki rakiplerimiz öyle Kayseri-Erciyes'e falan benzemez, adamın tozunu atacak kapasitede ve oyun anlayışına sahip takımlar.

Kura çekiminden sonra, bazı gazete haberlerinde yazıldığı gibi, efendim Totenham ve Newcastle liglerinde vasat günler geçiriyor, haberlerine ve balonlarına hiç ama hiç kulak asmamız lazım. Avrupa maçlarını televizyondan takip eden arkadaşlar bilirler ne demek istediğimi. Biz daha iki top üstüste pas yapamazken, hepsi zehir gibi futbol oynuyor. Bunu göz ardı edersek, kendimizi kandırmış oluruz.

Şimdi n'olcek? derseniz, yapacak birşey yok. Elimizden geldiği kadar iyi konsantre olup, maçlara hazırlanacağız. Hoca belli, kadro belli, oynadığımız futbol ortada.

Beşiktaş'ıma bol şanslar diliyorum.

Konu Deckard tarafından (03-10-2006 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir..
Deckard Ofline