Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2006, 14:43   #43
Carra
 
Carra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

eğer son torbadan tottenham çıkmasaydı ilk 3 şansımız çok yüksekti ama şimdi biraz tedirginim açıkçası. tottenham ve bayer bu grupta ilk ikiyi kalır. diğer 3 takım da 3.lük için savaşır diye dusunuyorum.

2 sene once de grubumuzda bir belçika bir de rumen ekibi vardı.(s.liege ve s.bükreş) bu 2 takımdan sadece 1 puan alabilmiştik. umarım bu sefer aynı şey olmaz. yine rumenlerle orada oynıcaz, içerde de belçika ekibiyle. açıkcası ben tam tersini istiyodum. romanya deplasmanları her zaman zordur. hertürlü pisliğe ve benzeri şeylere başvururlar. s.bükreş maçında yapmadıkları kalmamıştı. olan olmuş artık.

maçlara bakmak gerekirse,

ilk maçta tottenham'a kesinlikle yenilmememiz lazım. 1 puan beni tatmin eder açıkcası. sonra bükreş deplasmanından da 1 puan çıkarırsak, bence yolu yarılarız. brugge'ü burada yenip 5 puan yaparız.(kesin yenmemiz gereken bir maç) ve bence bu 5 puan ilk 3 için bize yeter. ayrıca son maç leverkusen deplasmanı da gurbetçilerin desteği ve rakibin çıkmayı garantilemesi gibi durumları göz önüne aldıgımda beni pek korkutmuyor.

2 senedir 4.oluyoruz, artık bu sene çıkmamız şart.

ha fenerbahce o grupta 4.olursa sevinmeli bence.
Carra Ofline