Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2006, 16:59   #10
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalizma1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
manchester united da rooney kaç tane kupa kaldırmıs saha kaçtane kupa kaldırmış c.ronaldo kaçtane kupa kaldırmış ferdinand kaçtane kupa kaldrımış alen smith kaçtane kupa kaldırmış richardinson kaçtane kupa kaldırmış heinze kaç tane kupa kaldırmış bunların ne başarısı va rarkadaşım bunları öğrenip te gel yeni sahipleri ne kazanmış yapmayın ALLAH aşkına ya BU FUTBOLCULARIN HEPSİ BAŞARIYA AÇ VE HIRSLI DAHA NE OLSUN
sen hocayı dedin...ferguson kaç kupa kaldırdı onu sayabildin mi ???her sene bukadar transfer yaparsan olacağı budur...adam hala transfer istiyor...hala kadrom yetersiz diyor...ve hala elindeki kadroyu inatla yanlış oynatıyor...bu kadroyla gökhan iyi demiş açık ara lider şampiyon oluruz herkez üstüne düşse diye..bende evet dedim lafla peynir gemisi yürümüyor icraat lazım dedim ve hala diyorum...tigana takıma hiçbirşey vermedi..sadece istediği ve alınan oyuncular dışında...adam demedi mi saolsun yönetim her istediğimi aldı diye...hangi hocaya bukadar tölörans gösterilmiş..bosqueye mi ?? kime ??? hazırlık kamplarına nerdeyse tam kadro gitmedik mi ??? ee nasıl oluyor erciyes gibi takımı yenemiyoruz...ona kazaydı dersen bunca puan kayıpları da mı kazaydı ???.....ve diğer yorumunda ısrarla bosque ile capello ile ferguson ile tiganayı bir tutuyorsun...hiçbişey demiyorum...