Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2006, 18:09   #4
JuNeEiGhT

JuNeEiGhT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

adamın bi lafı size iç yüzünü göstersin, çağdaş'a yapılan yalnış değildir.. çağdaş kapalı tribunde soldan bindir diyen tarftarlara (kendi gözümle şait oldum) küfür etmiştir.. + oyunda kaldığı süre içerisinde hiç bişey yapmayıp, birde takımın alehine penaltı yaptırmıştır.. çağdaşın yaptığı bununlada kalmamış bu olay olmadan 3 hafta önce telegol programı yapımcısı serhat ulueren'e ''beşiktaş ta benim gitmemle herşey yoluna girecekse ben giderim, oymamakta istemiyorum zaten'' ; demiş, ve malatya maçında yaşanan olayların üzeine bu sefer aynı lafı tekrarlamıs ve beşiktaş bu taraftar mantalitesi ile 10 yıl daha şampiyon olamaz demiştir.. şimdi çağdaş'a yapılanın neresi yalnıs bana biri söylesin.

tekrarlıyorum ben 600 ytl maaş alıyorum ve sezon başında kombine mi alıyorum, beşiktaş'ı herşeyden önce seviyorum, işin parasında pulunda değilim de zor şartlarda alıyorum, benim güzel futbol izlemek istemem sucmu kardeşim??

suçsa ben susacam, he diyeceksiniz ki çağdaş mı oynuyor sadece hayır tabiki, ama bana, buyuk beşiktaş'ıma buyuk beşiktaş taraftarına laf edecek adam kusura bakmayın ama defolsun gitsin.. ben istiyorum ki herkes kalsın devam etsin ama aldığı paranın hakkını versin, benim verdiğim paranın hakkını versin.. beşiktaşı daha iyi yerlere getirsin..

çağdaş ve benzeri futbolculara, beşiktaş ruhunu sahaya yansıtamayan topculara bi iki çift lafım var.

F.c.k. All

************************************************************************************************************** JuNeEiGhT..
JuNeEiGhT Ofline