03-10-2006, 18:11
|
#204 |
Guest | Alıntı: mute´isimli üyeden Alıntı
beyler bir oyuncumuz hakkında fikir birliği etmişçesine bu kadar olumsuz konuşmak ve hep birlikte gödermeye çalışmak çok üzücü, daha 7. haftada tigana'yı, kleberson'u, kaleciyi, ibrahim akın'ı ve baki'yi gönderdiniz bile, hiç merak etmeyin bu kafayla ilk yarının sonunda ricardinho ve delgado'yu da hep birlikte göndeririz, çok sabırlıymışsınız, adam olmayız... | ortada bu duruma olumlu bakmamızı sağlicak olan ne??? olumlu ne var ortada da biz bakmadık görmedik...yaa şöyle bişey var tigana transfer istedi yaptık...saolsun yönetim her istediğimi aldı dedi mi ?? dediii...hazırlık kampına nerdeyse richo dışında tam kadro gittik...hazılrık maçlarını yaptık...geldik kaç hafta geçti ne iskelet kadro diye bişey var nede ortada bir başarı...kleberson demişsin kleberson asla gitsin demedim..baki demişsin gençtir ama kapasitesi kaldırır mı BJK'yi bilemem dedim...ibrahim akın çeki düzen vermeli kendine ama gönderilmesi konusunda kararsızım ama yanlış olur gitmesi dedim...Sadece gitsin dediğim görmek istemediğim 1.YÖNETİM 2.TİGANA 3.RUNJE |
| |