Alıntı:
Josekleberson´isimli üyeden Alıntı
Demirören: ''Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş'ı yıpratmak isteyen kişilerin karşısında dimdik durmalı"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı taraftarlara seslenerek, ''Beşiktaş taraftarının, Beşiktaş'ı yıpratmak isteyen kişilerin karşısında dimdik durmalarını, 3-5 yenilgiye bakmadan takımlarının her zaman yanında yer almalarını bekliyorum'' dedi. |
Sayın başkan,
taraftarın çoğunda dediğinizi yapacak öngörüsü ve aklı olsa ;önce senin karşında dimdik durmalı.
başkan olduğundan beri takım ekonomisini batırdın,taraftara gün yüzü göstermedin.
Bu kulübe hiç bir şey vermedin.Bol kepçeden dağıtıp harcadın.Sonrada klup bana 20 milyon dolar borçlu ,gidince paramı alırım diyebilecek kadarda .......
Bu kadar borcu ben veya taraftar yapmadı.Hersene 15 oyuncu almak ve parları çöpe atma lüksünü nereden buldunuz.Yaptığın bu hesap kitap bilmez tavırlarınız hesabı sorulmayacakmı size.
3-5 yenilgiye bakmadan demişsin,biz yıllarca nice yenilgiler gördük,fakat sizin döneminizdeki bazı maçlardan yüzümüz kızardı. oynadığınız oyunlarından bıktım (Rize,Sebat en canlı yakın örnekleri)
Taraftar sabır göstermeli imiş.
Neden...
Başarısızlıkta ısrar etmek ahmaklara mahsustur.
İsteyen sabretsin.
Sözde takıma sabrederek düzeleceğini sananlarda bir gün gelir belki akıllanır.