Konu: Gökhan Zan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2006, 03:32   #78
Markus Münch
 
Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir gün sahada öleceğim

Bir gün sahada öleceğim

Click the image to open in full size.
Beşiktaş savunmasının belkemiği Gökhan Zan’ın haftalardır sakat sakat oynadığı ortaya çıktı. Sol üst baldırı yırtık olmasına rağmen, özveride bulunarak oynamaya devam eden genç futbolcu, "Beşiktaş için canımı veririm. Ama bu özveriler yüzünden bir gün sahada kalacağımdan korkuyorum" dedi.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir doğru dürüst antrenman yapamayan Gökhan Zan’ın, normalde geçen haftaki CSKA Sofya ve Erciyesspor maçlarında oynamaması gerekiyordu. Ancak, Gökhan’ın defansta birlikte görev yaptığı Koray Avcı’nın önceki hafta yapılan Ankaragücü karşılaşmasında ciddi şekilde sakatlanması, siyah beyazlıları zor durumda bıraktı.

Sana ihtiyacımız var

Savunmanın göbeğinde oynatacak başka futbolcusu olmayan teknik direktör Jean Tigana, geçtiğimiz çarşamba günü Gökhan Zan’la bir görüşme yaparak, "Biliyoruz, sakatlığın var. Doktorlar da dinlenmen gerektiğini söylüyor. Fakat takımın sana ihtiyacı var. Sakat da olsan bu haftaki CSKA Sofya ve Kayseri Erciyes maçlarında forma giymeni istiyorum. Ben sana güveniyorum. Hırslısın, inançlısın ve savaşmayı seviyorsun. Sakat sakat oynasan da takıma büyük katkı yapacağına inanıyorum" dedi.

Kendimi çok zorluyorum

Tigana’nın başka alternatifinin kalmadığını gören Gökhan Zan, CSKA Sofya ve Erciyesspor maçlarında oynamayı kabul ederken, sağlığıyla ilgili endişesini dile getirmeden edemedi:

"Beşiktaş için canımı veririm. Ama bu özveriler yüzünden bir gün sahada kalacağımdan korkuyorum. Kendimi çok fazla zorluyorum. Ben tamamen iyileştikten sonra oynamak istiyorum. Böylelikle takıma daha faydalı olabilirim. Ama benden başka alternatifinizin kalmadığını görüyorum ve size hak veriyorum. Ayağımdaki ağrılara rağmen oynamaya devam edeceğim."

Hürriyet
__________________




Markus Münch Ofline