Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2006, 04:15   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation İngiltere'de Stevens Depremi..!!!

Lord Stevens basın toplantısında 6 aylık çalışmasını açıkladı. 01/01/2004-31/01/2006 tarihleri arasında gerçekleştirilen 362 transferi incelediğini açıklayan Stevens bunlardan 60'ının tekrar incelenmesi gerektiğini belirtti. Stevens 2 ay daha çalışacak ve 39 transfer mercek altına yatırılacak


İngiliz futbolunda deprem. Eski Metropolitan Police Müdürü Lord Stevens 6 ay süren soruşturmasını detaylarıyla açıkladı. Bir basın toplantısı düzenleyen Stevens 01/01/2004-31/01/2006 tarihleri arasında gerçekleştirilen 362 transferi incelediğini ve bunlar arasından 60 tanesinin daha detaylı incelenmesi gerektiğini belirtti. Stevens ayrıca tüm Premier Lig takımlarının başkanları ve üst düzey yöneticileriyle de görüştüğünü belirtti.

Lord Stevens'in bu açıklamalarından sonra transfer sisteminde köklü değişiklikler yapılması bekleniyor. Stevens Premier League yetkililerinden araştırmayı genişletebilmek için ek süre istedi. Stevens'in süre uzatma isteği iki ay olarak kabul edildi. Bu süre zarfında Stevens 8 Premier Lig takımını ilgilendiren 39 transferi denetleyecek.

43 yıl polis servisine hizmet ettikten sonra 2005 Ocak ayında emekli olan Lord Stevens kendisinden istenen dosyayı daha detaylı olarak hazırlayacak. Premier League yönetimi transfer ücretlerinin gerçekte nereye gittiğini bilmek istiyor. Kulüplere mi, oyunculara mı, yoksa oyuncu menajerlerine mi? Konuyla ilgili açıklama Premier League adına Richard Scudamore'den geldi.

Basın toplantısında konuşan Scudamore "Yasa dışı her türlü olaydan haberdar olmak istiyoruz, bunun için de sonuna kadar desteğimiz sürecek" dedi. Scudamore bu bağlamda Stevens'e iki ay ek süre verdiklerini belirtti. Scudamore ayrıca "Eğer yasa dışı olduğuna inandığımız bir sonuca vararsak sorumlularını polise teslim edeceğiz" dedi.

29 takımla başlayan Premier Lig takımları soruşturması Watford, Sheffield United ve Reading'in bu sezon lige çıkması ve Leeds United'in Premier Lig'le ilişiği kalmamasından dolayı artık 25 takımı kapsıyor. Konuya netlik kazandırmak adına bir açıklama yapan Scudamore "Watford, Sheffield United ve Reading bu sezon lige çıktığı için araştırmanın parçası değildir, Leeds de herhangi bir oyuncu transferi gerçekleştirmemiştir" dedi.

Basın toplantısından sonra ilginç açıklamalar gelmeye başladı. Oyuncu menajeri Sky Andrew "Bu kadar çok takımın bu olaylara karışmış olması beni çok şaşırttı" dedi.
kaynak http://www.ajansspor.com/haber/155539
  Alıntı ile Cevapla