Artık dayanamicam ve patlayacağım.Çok komiksin sayın başkan.
Biz zaten hep dimdik durduk .Sen geldiğinden beri de duruyoruz.20 yıla yakın süredir takip ediyorum, benim hatırladığım hiçbir dönemde takımın bu kadar kredisi olmadı.Bu taraftar Gaziantep maçında 4-0 yenik durumdayken gırtlağı kanayana kadar bağırdı Del Bosque zamanlarında.Dimdik duralım muabbetini bizlere yapacağına önce kendin uygula.Biz Del Bosque den memnunuz,ne olursa olsun arkasına duracağız lafını söyleyip de 2 gün sonra kovan bizdik çünkü di mi sayın başkan ?Aynı şeyi Rıza Çalımbay'a da biz yaptık çünkü.
Bu yönetimin herşeye bir kılıf aramasından ,biz hata yapmadık çevredekiler bizi yıpratmak istiyor geyiklerinden, sanki arkasında durmuyormuşuz gibi sürekli taraftara çağrılar yapmasından,bir şey söyleyip 2 gün içinde başka uygulamalar yapmasından,kulüp içerisindeki bazı insanları suçlayıp bir kere bile isim vermemesinden,elin yabancı teknik direktörlerine bilmem kaç milyon euro tazminat ödemesinden,ligde 30 puan fark yiyip kıçıkırık kupaları alınca başarılıyız biz denmesinden ve daha sayamadığım bir çok basiretsizlikten,dirayetsizlikten,ne yaptığını bilmemesinden bıktım usandım artık.Birşeye de bahane bulmayın.Bir kere de hata sizde olsun.Eğer takımın ve teknik heyet'in arkasında durulması gerekiyorsa duracak olan sensin sayın başkan,biz zaten duruyoruz.
Sizleri bilemiyorum ama artık bu tip beyanatlara gülecek bir organ bulamıyorum.Şimdi bazı arkadaşlar doğru dürüst okumadan tepki verirler.Onlar için şunu da ekleyeyim.Ben teknik heyetin arkasında duralım ya da durmayalım çağrısı yapmaya çalışmıyorum.Benim derdim yönetimle.Bu yönetim gitmeden kalıcı başarılar yakalayabileceğimize de inanmıyorum.Tigana kalsın mı gitsin mi vs vs konuları tartışılır ama ilk gitmesi gereken bu yönetimdir.Bir kulüp en fazla bu kadar geriye götürülebilirdi.
Ben kendi adıma TERLERİNİ AKITTIKLARI SÜRECE takımın arkasında dururum.Takım küme de düşse dururum.Ama bu yönetimin arkasında değilim,olmayacağım da.Bakalım başkan sen ne kadar duracaksın bu takımın ve teknik heyetin arkasında.Merakla bekliyorum.Bir kere de yanıltın beni de dediğinizin arkasında durun...
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! |