Bence futbolcuların kalitesi iyi ama alınan kötü sonuçlardan dolayı demoralize olmuş durumdalar eğer arka arkaya iyi oyunla net galibiyetler alırsak belki takım içindeki kötü hava gider moral buluruz ...Artık demiroren fener in 100.yılında şampiyonuz geyiklerini bıraktı ben takıma 20 milyon $ verdim geyiklerine başladı ,sanıyorum oda koltuğunun sallandığının farkında
Rakip takımların puan kaybetmesi aradaki olası farkın açılmasını engelledi ama 3 buyuk takımın teknık dırektorlerıne bakıldıgında begenılmeyen eric gerets gecen sene galatasarayı şampiyon yaptı o yuzden yonetım arkasında ,zico takıma yeni geldi futbolcuları ve ülkeyi tanıması için zamana ihtiyac var ve yonetım arkasında ama tıgana ne gecen sene takımı ıyı yerlerde bıraktı nede ulkeye yenı geldı takımıda diğer takımlara oranla sezonu daha erken actı hala doğru duzgun bir sistem oturtamadı banko her macta oynattığı oyuncu yok bır tek runje var onunda ne olduğu belli..tigana runjenın arkasındayım diyor
YÖNETİM BAŞARISIZ TİGANANIN ARKASINDAYIM DERSE,TİGANANINDA RUNJENIN ARKASINDA OLMASI NORMAL
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN
YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK |