Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2006, 01:40   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Question Beckham 2008'de Bırakacak Mı..???

Real Madrid Başkanı Ramon Calderon, David Beckham'ın kulüple son bir kontrat yaptıktan sonra 2008 yılında aktif futbolu bırakacağını açıklarken, Beckham'ın basın sözcüsü ise, "Beckham'ın futbolu bırakacağından konuşmak bizim için tamamıyla sürpriz" diyerek olaya farklı bir boyut getirdi..


BBC Radio Five Live'ye konuşan Real Madrid başkanı Ramon Calderon İngiliz süper star David Beckham hakkında açıklama yaptı. Beckham'ın 2 yıl sonra bırakma kararı aldığına değinen Calderon, "Kalan iki yılı bizimle geçirmesini dilerim" dedi.

Teknik direktörleri Fabio Capello'nun da kendisine güvendiğine değinen Calderon, "Geçtiğimiz iki hafta yedek beklemiş olması birşeyi değiştirmez, kendisine her zaman ihtiyacımız var" dedi.

Son olarak da kontrat yenileme konusuna değinen Calderon "Önümüzdeki 15-20 gün içerisinde yeni sözleşme imzalayacağımıza inanıyorum" dedi.

Bu arada İngiliz futbolcunun basın sözcüsü ise, ''Beckham'ın futbolu bırakacağından konuşmak bizim için tamamıyla sürpriz. Bu zamana kadar asla bu konuda konuşmadık. David için şu anda en önemli olan Real Madrid ile kupalar kazanmak'' şeklinde konuştu.

Öte yandan İngiliz The Sun gazetesi verdiği haberde, ABDli ünlü aktör Brad Pitt'in Beckham'dan, çocuğu Madoxx'a özel futbol dersi vermesini istediğini ileri sürdü. Beckham'ın açtığı Los Angeles'daki futbol okuluna giden 5 yaşındaki Madoxx'un sınıfının en iyilerinden biri olduğu ve bu yüzden Brad Pitt ve eşi Angelina Jolie'nin özel ders verdirmek istedikleri iddia edildi.

İspanyol basınında da, Beckham'ın futbolu bıraktıktan sonra ABD'ye yerleşeceği yazıldı.
kaynak http://www.ajansspor.com/haber/155663
  Alıntı ile Cevapla