Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2006, 01:37   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Magath Da Hoca Mı..??

Bu sözler Arsenal kalecisi Jens Lehmann'a ait. Alman kaleci Bild'e verdiği röportajda Bayern Münih teknik direktörü için ağır ithamlarda bulunarak, "Felix hala Bayern Münih teknik direktörü mü ? Gerçekten anlayamıyorum, hani Bayern Münih büyük takımdı, hiç yakıştıramadım" dedi..



Lehmann'a Bayern Münih teknik direktörü Felix Magath'ın 'Dünya Kupası'nda kalemizde Oliver Kahn olsaydı daha az gol yerdik' sözleri hatırlatılınca çileden çıkan Lehmann sert konuştu.

Lehmann :"Felix hala Bayern Münih teknik direktörü mü ? Gerçekten anlayamıyorum, hani Bayern Münih büyük takımdı, hiç yakıştıramadım. Arkadaş yine saçmalamış bunadı diyeceğim ama daha 53 yaşında bildiğim kadarıyla."

Magath'ın iki yıl üst üste şampiyon olduğu hatırlatıldığında ise Lehmann şu cevabı veriyor :"Hedefi Bundesliga şampiyonluğu ile sınırlı olan adamdan korkmayacaksın. O takımın başında olduğu sürece Şampiyonlar Ligi'nde kimsenin Bayern Münih'den korkmasına gerek yok."

Son olarak Kahn il arasında bir tempo farkı olduğunu söyleyen Lehmann :"Ben Premier League'de, O ise Bundesliga'da rakipleriyle yarışıyor. Benimkiler daha zorlu oldukları için benim sürekli tetikte olmam ve süper fit olmam gerekiyor. Milli takım o yüzden bana hep daha yakın gözüküyor." diye konuştu.
kaynak http://www.ajansspor.com/haber/155864
  Alıntı ile Cevapla