Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2006, 12:19   #21
odin
B J K

odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry

Merhaba Diyorum önce,

Demişki Demirören ->

"Hocamızdan son derece memnunuz. Kendisi alınmasını istediği futbolcular konusunda bize sürekli bilgi veriyor. Birkaç önemli oyuncu getireceğiz. Takımımız ligin ikinci yarısında istikrarlı bir grafik çiziyor. En önemli hedefimiz Türkiye Kupası’nı kazanmak. Süper Lig’de şampiyonluk yarışında Galatasaray daha şanslı. Tüm sıkıntılara rağmen G.Saray, şampiyon olacak güce sahip."

El Cevap 1: Hocamizdan bizde menmunuz ama sizden degil.
El Cevap 2: Sen Ne Bicim Başkansin sanane G.Saray dan Sanane Şampiyon olmasindan Sen Beşiktaşi 3.lüge ittin şimdiden onun bunun şampiyonlugu üzerine yorummu yapiyorsun yazik sana Başkan.

2. Olarak Demişki -->

Türkiye’ye 50 yıldır yaşamadığı başarıyı kazandıran Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy döneminde elde edilen dünya üçüncülüğü unutulmasın. Herkes haddini bilecek ve kurumlara saygı gösterecek. Bu Arada Geçmiş Olsun Başkana Çok yorulmuş Beşiktaşi bu hale sokmak icin uzun süre dinlesin

El Cevap : Doğru Haluk Ulusoy Büyük Adam Aldi elimizden Şampiyonlugu Fenere verdi. Şimdi Fenerden Alip GS ye verecek Eyyamci .....!.
Ha Yukarida demiş Şöle Böle Ya Kardeşim Hariçten Gazel okuma artik seni Taraftar istemiyor Kimse istemiyor Bize Yaşattiginiz acidan dolayi Sizi tarih Affetmeyecek Utanmadan birde Şu Bu Şampiyon olur Şu Bu Şansli diyorsunuz. İnşallah BJK - GS maçina yatarsiniz sonrada Bu Taraftar O stadi Başınıza Yıkar Ögrenemediniz Büyük olmayi ögrenemediniz.. Biz Beşiktaşız 103. Senelik Dev Bir Çınar Hala neyin Peşindiniz Demirören Başkan git kendine idddaaa sitesi kur orada su bu Şampiyon olur olmaz diye yorum yap Taraftarda 3.lük gelecekmi gelmeyecekmi diye Ağlasin!!!..

Ben Kabullenemiyorum Hala Şampiyonluk Lafinin BJK den hariç bir yerde telefuz edilmesini mezhep i büyük olanlar var Helal. Sinir Sistemimi Yerle bir ettiniz Şampiyon yapamadin Bari Futbolculara deki Şampiyon olacak takimlari yenin Şampiyon gibi Karşılanın Ya UF. Yapmiyorum Yorum Bu Yönetimden Kurtulana Kadar!.

Konu odin tarafından (13-04-2006 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir..
odin Ofline