Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2006, 15:31   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören, "İstifa etmeyi düşünmüyorum"

Canlı yayın... Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Yönetim'in yaptığı icraatları değerlendirirken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.
Click the image to open in full size.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, göreve seçimle geldiğini ve seçimle gideceğini, 2007'de de başkanlığa aday olduğunu söyledi.
Demirören, Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, görev geldikleri günden bu yana hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını belirterek, ''Bu mali genel kurulu seçim havasına sokup, Beşiktaş etiğine uymayan (ibra etmeyeceğiz) lafını ortaya koyanlar nesiller boyu bu utançla yaşamaya mahkumdurlar. Lider olmak, ne söyleyeceğini değil, neyi söylemeyeceğini bilmektir. Seçimle geldim, seçimle giderim. 2007'de de adayım. Bunu açıklıyorum. Bu böyle bilinsin'' diye konuştu.

AZİZ YILDIRIM'A SERT TEPKİ

Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a da tepki göstererek, ''Haddini bil'' dedi.
Demirören, ''Aziz Yıldırım, (Beşiktaş taraftarını ben düzeltirim) sözünü söyleme cesaretini nereden aldın. Ağzına gelen her şeyi söylemeyezsin. Haddini bil. Karşında 103 yıllık Beşiktaş camiası var'' diye konuştu.

FULYA PROJESİ

Beşiktaş'ın hayati projesi olan Fulya Projesi'ni kim engellemeye çalışırsa çalışsın, bunun kendi döneminde gerçekleşeceğini öne süren Demirören, şunları söyledi:
''Fulya Projesi ile garanti geliri olan tek kulüp olacağız. 41 milyon dolar olan bankadaki borcumuz kapatılarak, kulübümüz borçsuz hale gelecektir. Temlikler kalkacak ve 35 milyon dolar kasamızda kalacak. Beşiktaşı'ın hiçbir şeyi ipotek edilmiyor. Bunu istemek suç mu? Senede 4 milyon dolar faiz ödüyoruz. Gelin faizden kurtulalım. Bundan sonrasını sizin vicdanınıza bırakıyorum. Kimsenin Beşiktaş'a faiz ödetmeye hakkı yok. Tamam, gelin Fulya'yı durduralım. Benim dönemimdeki 10 milyon dolar borcu ben kapatıyorum, ama benden öncekiler de yapmış oldukları borcu ve halka arzdaki 15 milyon daları kapatsın.'' ''Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Artık tek hedefimiz var, futboldaki başarıyı gençleştirme ile yapalım'' diyen Demirören, birlik ve beraberliğin şart olduğunu ifade ederek, ''Beşiktaş'ın tartışılacağı tek yer genel kuruldur. Susmayı ve sabretmeyi öğrenmeliyiz. Herkes aklını başına alsın, kimse Beşiktaş'tan büyük değil'' diye konuştu.
xarizma Ofline