Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2006, 09:35   #1
Markus Münch
 
Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'da ümit ışığı

Beşiktaş Kulüp Doktoru Ayhan Optur, sakatlığı süren Kleberson'ın ve Koray'ın daha erken bir dönemde sahalara dönebileceğini açıkladı

Beşiktaş'ta tedavilerine devam edilen sakat oyuncuların, sahalara erken dönmesi konusunda ümit ışığı belirdi.
Delgado'nun tedavisinin çok iyi gittiğini belirten sağlık heyeti, Arjantinli oyuncunun yoğun tedavi ve güçlendirme idmanları yaptığını belirtti.
Sağ omuzlarından sakatlanan ve daha önce 5-6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Koray ve Kleberson'un da tedavilerinin olumlu gittiği ve bu oyuncuların beklenenden daha da erken sahalara dönme ihtimali olduğu öğrenildi.
Kulüp doktoru Ayhan Optur, "Koray ve Kleberson'un geçirdiği sakatlıklar sonucunda genelde bir aydan fazla sahalardan uzak kalınıyor. Ama uygulanan tedavi ve oyuncuların kas gücü bu süreci daha da kısaltabilir. Şu durumda net bir şey söylemek imkansız ama umudumuzu koruyoruz. Hiç bir oyuncuyu tam iyileşmeden riske sokmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Nobre, Delgado ve İbrahim Toraman'ın, Gençlerbirliği maçında forma giyip giymeyeceği gelecek hafta içinde netlik kazanacak.

Milliyet
__________________




Markus Münch Ofline