Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2006, 10:05   #1
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ezikleri Kim Istemez Yapma Be Lucescu

ki!

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fotomaç'a konuştu. Rumen hoca, "Türkiye'de sadece Fenerbahçe'yi çalıştırmak isterim. Süper kadroları var" dedi.


***

Severek gelirim

"Türkiye'de G.Saray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadım. F.Bahçe imkan ve kalitesiyle çok daha ileride. F.Bahçe'yi kim istemez ki".

F.Bahçe'de Zico'nun yerine düşünüldüğü belirtilen Mircea Lucescu, "F.Bahçe'yi kim istemez" dedi. Rumen teknik adam F.Bahçe'nin imkanlarıyla, futbolcu kalitesiyle Avrupa'nın en iyi kulüplerinden biri olduğunu belirterek, "Şu anda Shakhtar ile Şampiyonlar Ligi'nde yola devam ediyorum. Sonrasına bakarız" diye konuştu. Click the image to open in full size.

Gizli görüşme mi?
Başkan Aziz Yıldırın'ın kendisiyle Kandilli'deki evinde baş başa konuşması hakkında yorum yapmayan Rumen teknik direktör, "Şu anda F.Bahçe'yi konuşma doğru olmaz. Çünkü ben Shakthar'ı çalıştırıyorum, F.Bahçe'nin başında da Zico var. Zico yeni geldi ve ona biraz zaman tanınması gerektiğini düşünüyorum. 2 ay yetmez" dedi.

TARİHİ GEÇME HAYALİ
Lucescu bir yandan bunları söylerken bir yandan da G.Saray ve Beşiktaş'tan sonra F.Bahçe'yi şampiyon yaparak tarihe geçmek istediğini yakın çevresine söylüyor. G.Saray ve Beşiktaş ile yollarını ayırış biçimini her zaman eleştiren Lucescu'nun, "Geriye döneceğim ve kim olduğumu görecekler. Bunun için en iyi yer F.Bahçe'dir" dediği belirtiliyor.



YAPMA BE LUCESCU
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline