Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2006, 15:35   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Ezip Geçecek!..

Beşiktaş Teknik Direktörü, "Bütün maçlara iyi başlıyoruz ama devamını getiremiyoruz. Bu sorunu gidermek için kondisyon çalışmalarına ağırlık verdik. Çok yakında Beşiktaş, fizik gücüyle rakiplerini ezen bir takım olacak" dedi.

TURKCELL Süper Lig’in ilk 8 haftasında 11 puan kaybeden Beşiktaş’ta hedef isim haline gelen Tigana, en kısa sürede toparlanarak, zirve yarışına ortak olacaklarını iddia etti. Lider Vestel Manisaspor ile aralarındaki 7 puanlık farkı fazla önemsemediğini ifade eden Fransız çalıştırıcı, tam kapasiteyle oynamaları halinde bu arayı kısa sürede kapatacaklarını söyledi. Delgado, Ricardinho, Fahri Tatan, Burak ve Nobre gibi yıldızların transferiyle, teknik kapasite yönünden Türkiye’nin en iyi takımı haline geldiklerini belirten Tigana, şu an için tek sorunlarının fizik kondisyon yetersizliği olduğunu, ancak bunu da zamanla gidereceklerini iddia etti. Beşiktaş Teknik Direktörü, şöyle konuştu:

"Kadromuzdaki bütün oyuncular birbirinden kaliteli. Teknik kapasite ve mücadele yönünden de sıkıntımız yok. Bizim en büyük sorunumuz kondisyon. Bütün maçlara iyi başlıyoruz, fakat devamını getiremiyoruz. Kondisyonumuz yeterli düzeyde olmadığı için, maçlarda iyi oynadığımız süreler 50-60 dakikayı geçmiyor.

Kondisyon çalışıyoruz

Benim amacım bu süreyi hiç olmazsa 70-80 dakikaya çıkartmak. Bugünlerde yaptığımız antrenmanlarda kondisyona ağırlık veriyoruz. Bu çalışmalarımızın meyvelerini kısa sürede alacağımıza inanıyorum. Çok yakın bir gelecekte Beşiktaş, fizik gücü ve temposuyla rakiplerini ezen bir takım olacak."

Tigana, takımın istenen futbolu sergileyememesinin, futbolcuların çoğunun genç olmasından kaynaklandığını da belirtti. Fransız teknik adam, şöyle devam etti:

"Takımın ortaya koyduğu futboldan herkes gibi ben de memnun değilim. Ama bir geçiş döneminde olduğumuz unutulmasın. Çoğu ilk kez bir arada oynayan, genç futbolcuların ağırlıkta olduğu bir takım kurduk. Bu takıma herkesin sabır etmesi lazım."

İsmail Er/Hürriyet
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline