Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2006, 07:43   #1
kartal17
 
kartal17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kaptan morali

Kaptan moraliClick the image to open in full size.

Milli formayla Macaristan karşısında başarılı bir oyun çıkaran kaptan İbrahim Üzülmez’in yanı sıra, defansta hatasız oynayan Gökhan Zan’ın performansı, Beşiktaş’ın Fransız hocası Tigana’nın yüzünü güldürdü.

A Milli Futbol Takımımız’ın Macaristan’ı deplasmanda 1-0 yendiği maçta ay yıldızlı takımın defansında görev yapan iki futbolcu; İbrahim Üzülmez ile Gökhan Zan başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Yıllardır sıkıntı çekilen solbekte aranılan kan olduğunu kanıtlayan Beşiktaş’ın tecrübeli kaptanı, takım arkadaşı Gökhan Zan’la birlikte savunmamızı ayakta tutan isimlerdi. Beşiktaş’taki yükselen grafiğini A Milli Takım’da da sürdüren İbrahim Üzülmez, sol kanattaki etkili oyununun yanı sıra verdiği ölçülü paslarla da dikkat çekti. Gökhan Zan ise defansta hatasız oynadı. Beşiktaş’ın Fransız teknik direktörü Jean Tigana, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarılan İbrahim Toraman’la birlikte A Milli Takım’a 3 defans oyuncusu vermenin gururunu yaşıyor. Fransız çalıştırıcının, siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı Murat Aksu’ya "Merak etmeyin, ligin en iyi defans oyuncuları bizde. Ancak henüz uyum sorununu ortadan kaldıramadık. Sakat futbolcularımızın da düzelmesiyle daha iyi olacağız. Beşiktaş artık kolay gol yemeyecek" dediği öğrenildi. Murat Aksu ise, "Hiç hesapta olmayan puan kayıplarımız oldu. Takımın kalitesine kimse bir şey söyleyemez. Bu takım peş peşe galibiyetlerle hızla üst sıralara yükselmeli" dedi.

kaynak..hürriyet..

************************************************** **
deli ibo ve zan milli maçta gayet iyilerdi..aynı başarıyı ve hatasız oyun anlayışını pekiştirme adına da güzel bir fırsat oldu onlar için..umarım aynı oyunu beşiktaşta da göstermeye devam ederler..
__________________
ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !!
kartal17 Ofline