Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2006, 12:24   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kafa şimdi de kitap oldu !

Zidane’ın Materazzi’ye attığı kafa şimdi de kitap haline geldi.
Click the image to open in full size.
Fransızların unutulmaz ismi Zinedine Zidane'ın, İtalyan Marco Materazzi'ye attığı kafa, şarkılara, video oyunlarına ve reklamlara konu olduktan sonra şimdi de kitaplaştırıldı.

Zidane'ın kafa darbesine maruz kalan İtalya Milli Takımı'nın defans oyuncusu Marco Metarazzi tarafından kaleme alınan 100 sayfalık kitapta, Zidane'a 249 cümle ayıran Materazzi, Zidane olayını komik bir dille ele alıyor ve okuyucuları eğlendirmeyi amaçlıyor. Kitabın yayımlanmasında önce, İtalyan Gazzetta dello Sport'un bir köşe ayırdığı Materazzi, kitapta Zidane'la ilgili ayırdığı bölümle ilgili olarak, "Sevgili okuyucular gördüğünüz gibi, Zidane olayındaki komik ve gülünç yanları buldum" dedi. Materazzi, kitabın Zidane bölümündeki en komik yanın ise Zidane'ın cevap verme bölümü olduğunu da savundu.

Gazete ayrıca, Materazzi'nin kitabının yaklaşık 10 eurodan satışa sunulacağını ve gelirinin de UNICEF yararına bağışlanacağını duyurdu.

Olayda rakibini tahrik ettiği ve bu sonuca sebep olduğu dile getirilen İtalyan Marco Materazzi kaybettiği olumlu havayı kitap girişimiyle yeniden kazanmak istiyor. Olayda darbeyi alan taraf olmasına rağmen, karşılaşma boyunca söyledikleriyle rakibini tahrik eden ve bu olayın fitilini ateşleyen İtalyan, şimdi topladığı kötü puanlardan kurtulmak niyetinde.

ajanspor

__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla