Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2006, 13:04   #1
Josekleberson
 
Josekleberson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gör bizi hocam!

Kaleci Runje hatalarıyla tartışılırken, geçmişte başarılı maçlar çıkartan Murat ve Ramazan, Jean Tigana'dan forma bekliyor.


Görev bekliyorlar
Yediği
hatalı gollerle Beşiktaş'ın gündemine oturan Hırvat kaleci Runje'nin geleceği tartışılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz yıllarda, siyah- beyazlı takımın kalesinde başarılı maçlar çıkarkan Murat ve Ramazan bir anlamda teknik direktör Tigana'ya gönderme yaparak, "Biz Click the image to open in full size.hazırız. Hocamız görev verirse en iyisini yaparız" açıklamalarını yapıyorlar. İki kaleci de idmanlardaki hırslarıyla da dikkat çekiyorlar.

Runje iyi kaleci!
MURAT
ve Ramazan, Runje'nin aslında iyi bir kaleci olduğunun altını çizerek, "Biz ona elimizden gelen yardımı gösteriyoruz ama bu aralar şanssız karşılaşmalar çıkartıyor" dediler. Tigana'dan forma bekleyen Murat ve Ramazan, "Hocamız bize güvenir ve kadroya koyarsa biz elimizden gelenin en iyisini yaparız. Kararına saygılıyız ama bir gün bize şans verirse kesinlikle pişman olmayacak" şeklinde konuştular.
__________________
Bu sene sampiyon gorelim sizi,
Olmeden mezara koymayin bizi,
Korkutmaz bizleri musalla tasi,
Olumune seviyoruz biz BESIKTASI
Josekleberson Ofline