Konu: Gecenin Sesi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2006, 01:27   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gecenin Sesi

GECENİN SESİ
Click the image to open in full size.

Orjinal Adı: The Night Listener

Yönetmen: Patrick Stettner
Oyuncular: Robin Williams, Toni Collette, Bobby Cannavale, Joe Morton, Rory Culkin, Sandra Oh

Senaryo: Armistead Maupin, Terry Anderson, Patrick Stettner
Görüntü Yönetmeni: Lisa Rinzler
Müzik: Peter Nashel
Kurgu: Andy Keir
Tür: Gerilim
Süre: 91 Dk.
Yapım: 2006 - ABD
Gösterim tarihi: 6 Ekim 2006

Editörün Notu: Robin Williams'ın başrolde oynadığı bu film, Armistead Maupin'in çok satan romanından uyarlanan bu hikaye, bir yandan sizi gerilimli dünyasına alırken, bir yandan da aklınızda aşk ve güveni bulma yolunda unutulmaz bir iz bırakacak.

Konu: Gabriel Noone (Robin Williams), sevgilisinden yeni ayrılmış bir yazardır. Bu ayrılık, onun hem yazılarını hem de radyoda yaptığı gece programını kötü yönde etkilemiştir.

Editörünün verdiği bir roman taslağını okuduktan sonra, şimdiye kadar radyoda dinlediği ilginç hayat hikayelerinden çok daha fırtınalı bir yaşam öyküsüne tanık olur.

Roman, 13 yaşında, Pete Lomax (Rory Culkin) isimli, ailesi tarafından cinsel tacize uğramış bir çocuk tarafından yazılmıştır. Gabriel, hikayeden öyle etkilenmiştir ki, çocuğu bulmaya kararlıdır. Pete ile aralarında babacan bir telefon konuşması başlayan Gabriel, bu konuşmalar sırasında Pete'i evlat edinen Donna (Tony Collette) ile de tanışır.

Gabriel'in editörü Jess, bu esrarengiz arkadaşlıktan kuşkulanmaya başlar ve Pete ve Donna'nın aslında aynı kişiler olduklarından şüphelenir. Bu iddia, Gabriel'i şaşırtsa da, içine düşen şüphe onu Donna'ya götürür.

Gerçeği öğrenme hırsı Gabriel'i sadece kanunlarla karşı karşıya bırakmayacak, bir yandan da Pete'in Donna'nın yarattığı bir hayal olduğu düşüncesi onu içten içe yiyip bitirecektir. Bir sonraki olayın neler getireceğinin bilinmezliği içinde Gabriel eve döner, ancak bu sefer Donna'nın kapısına gelmesiyle olaylar iyice karışacaktır. Gabriel, Donna ve Pete hakkındaki sırrı çözerken, kendi peşini bırakmayan eski hatıralar da bir bir ortaya çıkar.


Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla