Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2006, 18:26   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Renault Schumi'yi istiyor

Formula 1 takımlarından Renault'un patronu Flavio Briatore'nin, Ferrari'nin 7 kez Dünya Şampiyonu olan Alman pilotu Michael Schumacher'i önümüzdeki sezon takımda görmek istediği iddia edildi.
Michael Scumacher'in menajeri Willi Webber tarafından Alman basınına yapılan bir açıklamada, Renault patronu Flavio Briatore'nin, takımın Dünya Şampiyonu İspanyol pilot Fernando Alonso'nun McLaren Mercedes'e gitmek istemesi nedeniyle, Ferrari pilotu Schumacher'i, Alonso'nun yerine önümüzdeki sezon takımda görmek istediğini iddia etti. Almanya'da yayın yapan Bild Gazetesi'ne konuşan Willi Webber konuyla ilgili olarak, "Flavio Briatore'nun uzun bir süredir bizimle konuşmak istediğini biliyoruz. Ancak biz, önce Ferrari takımı ile konuşacağız ve Schumacher, Ferrari'de kalıp kalmayacağına karar verinceye kadar da Flavio Briatore ile görüşmeyeceğiz" dedi.
37 yaşındaki Michael Schumacher kariyerinin ilk yılları olan 1994 ve 1995 yıllarında Flavio Briatore'un patronu olduğu Benetton Takımı'nda pilotluk yapmış ve Dünya Şampiyonluğu yaşamıştı. Ancak şimdi ise, Briatore, Schumacher'i tekrar kadrosuna katmak için Schumacher'e yıllık 40 milyon euro ödemeyi göze almış durumda.
Schumacher'in İtalyan Ferrari Takımı ile sezon sonuna kadar anlaşması bulunuyor ve Schumacher, sözleşmesini uzatıp uzatmayacağına dair kesin bir açıklama henüz yapmış değil. Alman pilot Formula 1'de geride kalan 3 yarış sonunda lider Alonso'nun 17 puan gerisinde 4. sırada bulunuyor

13.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline