Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2006, 10:33   #1
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sergen ve ahmet dursun yol ayrımında

Sergen ve Ahmet Dursun yol ayrımında
Sezon başında Beşiktaş’tan Etimesgut Şekerspor’a transfer olan Sergen Yalçın ve Ahmet Dursun’un, İstanbulspor’la görüştüğü, transferlerin devre arasında bitebileceği öğrenildi.

Click the image to open in full size.
Türk Telekom Lig A'da geçtiğimiz yıl TMSF tarafından satışa çıkarılan ve Saffet Sancaklı'nın da ortağı olduğu şirket tarafından satın alınan İstanbulspor, gözünü Şekerspor'un yıldızlarına dikti. Sezon öncesinde sansasyonel bir şekilde Beşiktaş'tan, Lig B'ye yeni yükselen Şekerspor'a transfer olan Sergen ve Ahmet Dursun'un, İstanbulspor'la görüşmelere başladığı bildirildi. İki yıldızın devre arasında Boğalar'la anlaşmaya varabileceği kaydedildi.

Başkent temsilcisinin sezon içerisinde beklenen performansı gösterememesi ve bunun neticesinde bütün okların kendilerine çevrilmesi nedeniyle yıldız oyuncuların sıkıntı yaşadığı bildirildi. Ankara'dan ayrılmayı kafasına koyan Sergen Yalçın ve Ahmet Dursun'un, kulüplerin anlaşması halinde İstanbulspor'a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Sergen Yalçın ve Ahmet Dursun, geçmiş yıllarda İstanbulspor formasını giymişti.
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline