Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2006, 12:12   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
2 Süper Flim Birden

2 SÜPER FİLM BİRDEN

Click the image to open in full size.

Yönetmen: Murat Şeker
Oyuncular: Tim Seyfi, Murat Akkoyunlu, Uğur Polat, Beste Bereket

Senaryo: Murat Şeker, Selami Genli, Erol Adilçe
Görüntü Yönetmeni: Emre Erkmen
Müzik: Serhat Ersöz
Kurgu: Erol Adilçe
Tür: Komedi - Dram
Süre: 83 dk.
Yapım: 2006 - Türkiye
Dağıtımcı: Warner Bros.

Gösterim tarihi: 29 Eylül 2006
Editörün Notu: Film, Necati isimli deneysel film yönetmeni karakteri üzerinden bir "kofti anarşist"in günümüz dünyasıyla uyum kavgasını hikaye ediyor.

Konu: Necati 33 yaşında sinema tutkunu bir adamdır. Annesini, doğduktan hemen sonra kaybetmiştir.Babası Mustafa ise Newton lakaplı egzantrik bir balıkçıdır. Necati'nin en büyük hayali video kamerayla çekmeye çalıştığı "Yer çekimi Sıfır" isimli filmi tamamlayıp sinema perdesinde insanlara gösterebilmektir. Geçimini, şöhret olma hevesindeki genç şarkıcı - türkücülere klipler, kanına girdiği mahalle esnafına saçma sapan reklamlar çekerek, çok zorda kaldığı zamanlarda da düğün kameramanlığı yaparak sağlamaktadır.

Söz konusu sinema olunca tam bir Don Kişot olan Necati "Avrupa'yı sarsacak deneysel bir film" olarak tanıttığı filmine karısı Arzu ve yardımcısı Selami dışında hiç bir yapımcıdan maddi destek sağlayamaz. Çünkü filmini herhangi bir senaryoya bağlı kalmadan ve profesyonel oyuncular kullanmadan çekmektedir. Projesini hayata geçirirken meydana gelen beklenmedik gelişmeler, Necati’yi bir mafya hesaplaşmasının ortasına düşürdüğü gibi yaşamındaki tüm insanları etkileyecek sonuçlar doğuracaktı.

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla