Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2006, 12:19   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ölü yada Diri

ÖLÜ YADA DİRİ
Click the image to open in full size.

Orjinal Adı: Dead or Alive

Yönetmen: Cory Yuen
Oyuncular: Jaime Pressly, Holly Valance, Sarah Carter, Natassia Malthe, Devon Aoki, Eric Roberts

Senaryo: J. F. Lawton
Görüntü Yönetmeni: Chi Ying Chan, Kwok-Man Keung
Müzik: Junkie XL
Kurgu: Ka-Fai Cheung, Eddie Hamilton, Angie Lam
Tür: Aksiyon - Macera Süre: 87 Dk.
Yapım: 2006 - İngiltere / Almanya
Gösterim tarihi: 22 Eylül 2006

Editörün Notu: En çok satılanlar listesindeki Tecmo video oyunu serisi "Ölü Ya Da Diri"nin karakterleri, yönetmen Cory Yuen'in ellerinde orijinal bir canlı aksiyon sinema filmine dönüştü.

Konu: "Charlie'nin Melekleri" ile "Ejder Kalesi"nin kesiştiği hikaye, sadece davet edilenlerin katılabildiği bir dövüş sanatları turnuvasında birbirlerine rakip olan dört güzel kadının etrafında dönüyor. Ne var ki, bu dört kadın sinsi bir güce karşı birlik olmak durumunda kalırlar. Tina Armstrong kadın güreşleri dünyasında bir süper stardır. Christie güzel bir hırsız ve kiralık katildir. Princess Kasumi, Asyalı bir aristokrat ve dövüşçüdür ve eğitimini dövüş sanatı ustalarından almıştır. Helena Douglas ise, trajik geçmişinin Ölüm-Kalım Turnuvası'nın gerçekleştiği Güneydoğu Asya'daki bu gözlerden uzak saraya sürüklediği bir adrenalin sporcusudur.

Entrika ve gizem, güzellik ve güç, egzotik manzaralar ve olağanüstü setler... tüm bunlar ve dövüş sanatlarının ve kablolu dövüşlerin en üst noktası "Ölü Ya Da Diri"de buluşuyor.


Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla