Konu: Kuzey Faresi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2006, 12:26   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kuzey Faresi

KUZEY FARESİ
Click the image to open in full size.

Orjinal Adı: Lemming

Yönetmen: Dominik Moll
Oyuncular: Laurent Lucas, Charlotte Gainsbourg, Charlotte Rampling, André Dussollier

Senaryo: Dominik Moll, Gilles Marchand
Görüntü Yönetmeni: Jean-Marc Fabre
Müzik: David Sınclair Whitaker
Kurgu: Mike Fromentin
Tür: Gerilim - Dram
Süre: 129 Dk. Yapım: 2005 - Fransa
Dağıtımcı: 35 Milim Filmcilik

Gösterim tarihi: 8 Eylül 2006
Editörün Notu: Lemming 2005 Cannes Festivali açılış filmi olarak gösterildi. Bir yanda genç, örnek bir çift, diğer yanda nefret ve hınçla çürümüş bir çift. Her şey, düzen içerisinde süren hayatın akıldışı bir seyre kapılacağının habercisidir.

Konu: Yeni bir şehre atanan genç ve başarılı mühendis Alain Getty, karısı Benedicte ile birlikte yeni patronunu ve karısını yemeğe davet eder. Bu karşılaşma genç çiftin uyumunu zedeler. Ancak, iki çift de birbirinden olsa olsa bu kadar farklı olabilir: bir yanda genç, örnek bir çift, diğer yanda nefret ve hınçla çürümüş bir çift. Bu feci akşam yemeği ve mutfaklarının atık borusunu tıkayan esrarengiz bir kemirgen leşinin bulunmasının da faydası olmaz. Her şey, o âna kadar düzen içerisinde süren hayatın akıldışı bir seyre kapılacağının habercisidir.


Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla