Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2006, 23:04   #8
bjkemre06

bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o kadar acil durum olursa koskoca memlekette tlfn edebilcek bi yer de mi yok.!! türk telekomun tlfn etmek için merkezi yerleri var. hadi o da olmadı büfelerde marketlerin çogunda kontörlü tlfn var. bizim zamanımızda cep tlfnu falan yoktu acil durumlarda ankesörlü tlfnlara giderdik arama yapmak için. mazeret üretmeye gerek yok,kesinlikle yasaklanmalı. ögrencilerin ne amaçla kullandıgı belli. herkesin art niyetli oldugunu sölemek yanlış ama kesinlikle orta ögretimde tlfn yasaklanmalı.
Demekki senle aynı yerde okumadık aga bende telefon götürmemeye çalışıyordum ama bazen gerçekten lazım oluyordu bu arada bizim eve market uzaktı okula yakındı her ders çıkış sonrası mecburen evi aramak zorunda kalıyordum öyle telefon açacak yerde pek yoktu yakında o yüzden millete 2 dakika telefonun kullanabilirmiyim diyede yalvarmakta istemiyordum
Ama benim fikriminde nesi yanlış Telefonla gelen artık her okulun güvenliği var neredeyse oraya bir posta kutusu gibi bir şeye emaneten verebilirler böylece okulun sonunda teli olanlarda okulda daha rahat eder

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla