Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2006, 02:22   #1
HASTAKARTAL
 
HASTAKARTAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
evet yeni kartallar belli oluyor galiba

Valencia'nın yıldızı Patrick Kluivert'ın menajeri Foortse, Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcuyu transfer etmek istediğini açıkladı. MARCA gazetesi de habere yer verdi.

***

Yola çıktılar

Wiltord olmazsa, Valencia'da mutsuz olan Kluivert alınacak. Hollandalı golcü için bir yönetici telefonla durumunu sordu bile Malatyasporlu Bilal Kısa ilk sırada. Kayserili Mehmet Topuz, Bucalı Mehmet Batdal ve Rizeli Fahri onu takip ediyor.

Tigana, yeni sezon transferleri için düğmeye bastı. Fransız çalıştırıcının gönlündeki ilk isim Lyon'da forma giyen Sylvain Wiltord. Bu sezon 26 maçta 9 gol atan 31 yaşındaki futbolcu, 76 kez giydiği Fransız Milli Takımı formasıyla da ağları tam 24 kez havalandırdı. Lyon'un hocası Houllier'in kadrosunda düşünmediği Wiltord ile sözleşme yenilenmeyecek olması, Beşiktaş'ın iştahını kabartıyor. Buna rağmen siyah-beyazlıların B planındaki ilk alternatifleri de hazır; Hollandalı golcü Patrick Kluivert...

Menajeri teklifi doğruladı
30 yaşındaki Click the image to open in full size.Kluivert'in menajeri Paul Foortse, Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcuyu transfer etmek istediğini açıkladı. İspanya'nın Marca gazetesine konuşan Foortse, Beşiktaşlı bir yöneticinin kendisini aradığını ve yıldız futbolcuyu transfer etmek istediklerini söylediğini belirtti. Kluivert, Şubat ayında ameliyat geçirdiği şu anda dinleniyor. Tigana'nın orta sahaya düşündüğü isim ise Chelsea'de forma giyen Geremi...

Beşiktaş'ın Fransız hocası, takım içi transfer görüşmelerini kupa maçından sonraya bırakırken, yeri transferler için ise araştırmalarını sürdürüyor. Gökhan Güleç gibi gelecek vadeden Türk Click the image to open in full size.yıldızları kadrosuna katmak isteyen Tigana'nın aklındaki ilk isim Malatya'nın forvet arkasındaki golcüsü Bilal Kısa. Genç futbolcuyu Kayseri'nin orta sahadaki yıldızı Mehmet Topuz izliyor.

Orta saha yerli olacak
Fransız teknik adamın özellikle orta sahadaki eksikliği gidermek için rotasını yerli oyunculara çevirdiği ifade edilirken, hem sol kanatta hem de orta sahada görev yapabilen Çaykur Rizesporlu Fahri'yi yakın takibe aldığı belirtildi. Jean Tigana'nın Bucaspor'un genç golcüsü Mehmet Batdal'ın transferine de sıcak baktığı öğrenildi.
HASTAKARTAL Ofline