Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2006, 13:24   #71
bjk4ever
Banned

bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlarda makara yapıyo tanıştırim çok seviyosan diye ama öyle değil bu adam çok yetenek attığı uzaktan şutlar mükemmel günümüzde 18 içine kapanan takımları açmak için en büyük ilaç eskiden hava topu ile oluyodu şimdi uzaktan şutlarla. attığı bir plase şut var hangi maçta olduğunu hatırlayamıyorum topu öyle çevirecek topçu çok az hele türkiyede hiç yok.
bana göre sergen zidane dan daha yetenekli ibrahim a. da kakadan diyorum ama teknik adam olsan kimi alırsın desen zidane ve kaka olur orası ayrı

Sacmalamaya basladin....
Her uzaktan 2-3 gol atan adam Zidane ve Kaka'dan yetenekli olmuyor maalesef. Ayrica Ibo Akinin sol ayagi Alex ve RIcardinho'dan iyi demissin, o zaman niye performans olarak onlara yaklasmiyor? Kimse yetenek falan diye hikaye okumasin, yetenek oyle 2-3 macta gozukecek sey degildir, yetenekli ve iyi oyuncu kendini hemen belli eder ve oyle devam eder. Belki Ibrahim Akin cok duz ve kotu bir oyuncu, ama 2 sene evvel cok formdaydi ve bu basarilar geldi? Kimse bana 2. ligi referans olarak gostermesin, ikinci ligdeki gol makinalari 1.ligde yedek kulubesinde bile oturamiyor...

INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline