Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2006, 16:25   #1
eagles_03_bjk
 
eagles_03_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş: 33 - Polis akademisi : 30

Beşiktaş:33 - Polis Akademisi:30
Beşiktaş Hentbol Takımı, 3. haftanın erteleme maçında Polis Akademisi’ni BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda konuk etti. Siyah Beyazlılarımız, karşılaşmadan 33-30‘luk skorla galip ayrılarak 3’te 3 yaptı.

Click the image to open in full size.
Murat'ın attığı golle karşılaşmaya başlayan Beşiktaş, ilk dakikaları oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada uzun toplarla sonuca gitmeye çalıştı. Rakibin savunma hatalarını değerlendirmekte zorlanmayan Siyah Beyazlılar, Ramazan ve Utku'nun attığı gollerle rakibi karşısında farkı açmaya başladı ve oyunun ilk 10 dakikasında rakip filelere bıraktığı 7 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü. Polis Akademisi, rakibini kale sahası çevresinin dışında karşılayarak, Polis Akademisi'ni dışarıdan şut atmaya zorladı. Mavi beyazlılar Vas ile farkı azaltmaya çalışsa da Siyah Beyazlılar, soyunma odasına 19-13 önde gitti.

İkinci yarıda sert savunma yaparak Beşiktaş hücumlarını önlemeye çalışan Polis Akademisi, Murat ve Ramazan'ın uzaktan çektiği şutlarda çaresiz kaldı. Karşılaşmanın son 10 dakikalık bölümünde ise heyecan üst seviyedeydi. Bir ara 7 sayı geride olan Polis Akademisi, üst üste goller bularak durumu 30-26 yaptı. Sertliğin ön planda olduğu son bölümde Beşiktaş, tekrar oyuna ağırlığını koydu ve zorlu mücadeleden 33-30 galip ayrıldı.

Kaynak : kartalhaber.com
eagles_03_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla