Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2006, 19:48   #1
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaya Tourism HOTEL (ANTALYA)

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

Göl ve deniz manzarasının eşsiz bir mavilikle birleştiği 5 yıldızlı Kaya Side, Kaya Holding A.Ş. tarafından 1988 yılında hizmete sunulmuştur. Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan Kaya Side, orman, göl ve deniz manzarasını bir arada buluşturan ender otellerden biridir. Şimdiye kadar 2 kez yenilenen ve her zaman en iyi hizmeti sunmak üzere sürekli geliştirilen Kaya Side, açılışından bu yana 500 bine yakın yerli ve yabancı turisti ağırlamanın haklı gururunu yaşamaktadır. Başta Almanya, Hollanda ve İngiltere olmak üzere yerli ve yabancı misafirlerine benzersiz konfor ve eğlenceyi bir arada sunan Kaya Side, Sorgun ormanlarındaki eşsiz konumu ve zengin olanakları ile her yaz, sezonunun en çok tercih edilen tesisleri arasında gösterilmektedir

Göl ve deniz ve manzarasını buluşturan Kaya Side'de odalar en az manzaraları kadar keyiflidir.
Odalarda; TV, uydu yayını, direkt telefon, minibar, güvenlik kasası, duman dedektörü, yangın alarmı, balkon, merkezi havalandırma, banyolarda yer alan; duş, wc ve küvet, telefon, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, özel şampuan, nemlendirici ve duş jeli bulunmaktadır. Ayrıca 24 saat oda servisi, uyandırma servisi, internet cafe, market, çamaşırhane, jeneratör, bebek bakıcısı, kuaför, güzellik merkezi, çocuklar için oyun alanı, TV Odası ile otelde kalan müşterilerimize maksimum düzeyde ek hizmetler sunulmaktadır.

Göl ve deniz manzarasını en üst düzeyde konforla bütünleyen Kaya Side'de;
  • 433 oda ve 1300 yatak kapasitesi
  • 207 Deniz manzaralı standart oda
  • 96 Orman manzaralı standart oda
  • 84 Göl manzaralı standart oda
  • 29 Aile odası
  • 16 Küçük suit
  • 1 Kral villası
bulunmaktadır.

Muhteşem eğlence ve spor olanakları, benzersiz birçok aktivitesiyle Kaya Side'de unutulmaz bir tatil sizleri bekliyor.
2 açık, 1 kapalı yüzme havuzu, 3'ü aydınlatılmış 5 tenis kortu, masa tenisi, bilardo, mini golf, voleybol, basketbol, plaj voleybolu, mini futbol, banana, rüzgar sörfü, kano, su kayağı, parasailing, jet ski gibi farklı spor olanakları ile Kaya Side, yıl boyunca hayalini kurduğunuz tatili size sunmanın mutluluğunu yaşıyor.
Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Jakuzi, Fitness Center, Kuaför ve Güzellik Merkezi de tatilinizin keyfine keyif katacak diğer alternatifler…
Afacanlara özel!
Kaya Side, anne-babaların tatillerini gözü arkada kalmadan geçirebilmeleri için minik misafirlerine birbirinden keyifli aktiviteler sunmaktadır.
Click the image to open in full size.
Profesyonel animasyon ekibimiz, 4-10 yaş arası ve 11-16 yaş arası çocuk ve gençlere yönelik özel programları ile hizmetinizdedir. Ayrıca çocuk oyun alanı, mini club ve atari ve bilardo salonu, minik misafirlerimizin eğlenceli vakit geçirebilecekleri diğer Kaya Side alternatifleri.
Daha bitmedi...
Alanlarında deneyimli, Almanca, İngilizce ve Rusça konuşabilen animatörlerin her yaştaki misafirlerimiz için sunduğu eğlenceli programlarla bazen yarışmacı, bazen de seyirci olarak keyifli dakikalar geçireceksiniz. Danslı, müzikal ve komik şovlara eşlik edecek, Türk, İtalyan ve Rus geceleri gibi özel programlarımızla eğlencenin tadını doya doya çıkaracaksınız.
Ayrıca Discoda sabaha kadar süren muhteşem partiler de Kaya Side'nin vazgeçilmez alternatifleri arasındadır.


Titreyengöl Mevkii, Manavgat - Antalya - Türkiye

Tel:+90 242 756 90 90 (10 Hat)Fax:+90 242 756 90 95E-Posta:mailTo('side','gri');[email protected]
disappear Ofline   Alıntı ile Cevapla