Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2006, 20:56   #1
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
My Drivers İle Tüm Sürücüleri Yedekleyin (resimli anlatım)

Click the image to open in full size.


Program bir bilgisayar kullanıcısının en önemli sorunlarından olan DRİVER sorununa kesin çözüm sunuyor. My Drivers adlı programla, bilgisayarınızdaki bileşenlerin tamamının sürücüleri (driverleri) kurulu iken tüm sürücülerin (driver) bir yedeğini alıyor. Bilgisayarınızdaki bileşenlere ait kurulu sürücülerde bir sorun yaşamanız durumunda bu driver dosyasından basit bir işlemle tekrar driver' i geri yüklüyorsunuz. Yine bunun yanında hantallaşan iyice ağırlaşan bilgisayarınıza format atmayı istiyor ancak kaybettiğiniz veya bozulan sürücü cd' leri yüzünden veya da bir türlü sürücülerini bulamadığınızdan format atıp sıfırdan yeniden kurmaya çekindiğiniz laptopunuzun o can sıkıcı hantallığına katlanıyorsunuz. İşte bu noktada MYDRİVERS adlı bu program imdanınıza yetişiyor. Mydrivers ile sürücülerinin yedeğini aldıktan sonra geriye sadece bilgisayara format atıp programla sürücüleri geri yüklemek kalıyor. Programın basit olan kurulumuna değinmeyeceğim. Programı incelemeye başlayalım;
İşte programın kurulumundan sonra karşınıza gelecek ekran;
Click the image to open in full size.
Programı kurulum işlemi bittikten sonra Üstte programın sağ menüsünde bulunan FAST COLLECT butonuna bastığımızda program bilgisayarımızı analiz ederek tüm donanım bileşenlerinin detaylarını listeller.
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Bu işlemden sonra eğer bilgisayarınızın tek bir donanımına ait sürücüyü (driver) yedeklemek istiyorsanız BACKUP butonuna bilgisayardaki tüm bileşenlerin sürücülerinin yedeğini almak için BACKUP ALL butonuna tıklıyorsunuz. Alttaki resimde karşınıza çıkan ekranda alacağınız yedek dosyasını kayıt yerini seçerek ok tuşuna basıyorsunuz.
Click the image to open in full size.
Sürücü yedekleme işlemi tamamlandıktan sonra karşınıza çıkan pencerede ok tuşuna basarak işlemi bitiroyorsunuz.
Click the image to open in full size.
Yine sürücü yedekleme işleminde üstteki resimde görüldüğü şekilde sağ tuş menüsü kısayolu ilede yedek alma, sürücüyü kaldırma, zip dosyası ve exe dosyası olarak kaydetme ve sürücüyü güncelleme de yapabiliyor. Program gerçekten sürücüyü güncelleme olayındada kullanıcının işini harika bir şekilde kolaylaştırarak eğer kullanılan sürücüden daha güncel bir sürücü mevcutsa ilgili siteden indirerek güncelliyor.
YEDEKLENEN SÜRÜCÜLERİ (DRİVERLERİ) GERİ YÜKLEME:
Click the image to open in full size.
Programın sağ menüsünde bulunan RESTORE butonuna tıkladığımızda karşımıza Üstte resimde görünen pencere açılıyor. Burada yedek alınan dosyaların tamamı görülüyor, geri yüklemek istediğimiz sürücüyü seçerek geri yükleme (restore) işlemini kolay bir şekilde program kendisi yerine getiriyor.
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size. Aldığınız bu sürücü yedek dosyasını bir cd ortamına veya başka bir medyaya kaydederseniz işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Harddiskten silinmesi, formatlama gibi durumlara karşı tedbirli olmanız daha uygun olacaktır.
Program bilgisayardaki ses kartı, ethernet kartı, ekran kartı, modem vb. tüm donanımlara ait sürücülerin mevcut bir yedeğini alır ve aynı şekilde aldığı sürücülerin yedeğini sorunsuzca geri yükleyebilir.

indirmek için linki tıklayınız !

http://www.zhangduo.com/mydrivers.exe
disappear Ofline   Alıntı ile Cevapla