Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2006, 06:02   #1
odin
B J K

odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lightbulb Windows Xp'Yi Görsel Olarak Vista ve Longhorn'a Dönüştürme Resimli Anlatım

Meraba arkadaşlar.. öncelikle belirteyimki eklentideki bazı resimler alıntıdır. ama kalan resimler ve anlatım tamamen bana aittir. alıntı olan resimler için Gökhan'a sonsuz teşekkürler...

Şunu belirteyimki benim bilgisayarım çok iyi olmamasına rağmen hiç bir yavaşlama olmadı bilgisayarımda. Başta yüklerken yükliyim mi yüklemiyim mi diye tereddüt ettim ama sonunda yükledim ve buna değdi. Gerçekten süper oldu. Sesler, resimler,... yani kısaca vistada olan herşey artık var ve bilgisdayarda zerre kadar yavaşlama yok. Hadi buyrun... Click the image to open in full size.

İşlemi gerçekleştirmeden önce masaüstümü görmek isteyenler işte masaüstüm....

Click the image to open in full size.

Şimdi anlatıma geçelim...
(Yazıyı 2-3 defa iyice okumadan kullanmayınız)

1) Programı buradan indiriyoruz....
(Rapidshare sevmiyorsanız buradan indirin...)

Alıntı:
rarcode tafarından gönderildi
vBulletin-Turkiye.Com

2) Sakın dosyayı hemen çalıştırayım demeyin. Programı güvenli moddayken yükleyeceğiz. Siz resimleri izlemeye devam edin. Ve şimdi bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz...

3) Bilgisayarımız yeniden başlarken F8 tuşuna basıyoruzki Windows Gelişmiş Seçenekler Menüsüne gidebilelim. Buradan Güvenli Mod seçeneğini seçiyoruz...

4) Karşımıza aşagıdaki gibi bi ekran gelicek. Merak etmeyin pcnize bişey olmuyo içiniz rahat olsun birazdan vistayı yüklicez Click the image to open in full size.

5) Güvenli Mod açtığımız için bi uyarı gelecek EVET diyip geçiyoruz...

6) Şimdi dosyayı çalıştırabiliriz...

7) Programı çalıştırdığımızda bir uyarı verecek. OK diyip uyarıyı geçiyoruz...

8) Sonunda kuruluma başlıyoruz. Next Diyip geçin...
odin Ofline   Alıntı ile Cevapla