Kürüm'e teklif
Beşiktaş camiası, Ocak ayında yapılacak olan başkanlık seçimine hazırlanıyor. Yeniden aday olacağını açıklayan Yıldırım Demirören’in karşısına rakip çıkmıyor

Demirören'in listesine kimleri dahil edeceği ise merak konusu. İkinci Başkan Murat Aksu'dan vazgeçmeyi düşünmeyen Demirören, kulübün yapısını iyi bilen Genel Sekreter Kenan Öner ve Fulya Projesi'nin mimarı İlhan Durusoy'a da yeni listede yer vermeyi düşünüyor. Bu üç isim dışında Başkan'ın kafasında netleşmiş bir başka yönetici adayı yok. İnşaat işleri nedeniyle yoğunluğunu bahane eden Kıvanç Oktay'ın yanı sıra sayman üye Can Akın Çağlar'ın Demirören'in ekibinde yer almayacağı kesinleşti. Şeref Nasır'ın ise teklifi başka sebeplerden kabul etmediği öğrenildi.
Alt yapı sorumlusu Sinan Vardar ve Erhan Kamışlı ile istemeleri halinde devam etmeyi düşünen Yıldırım Demirören, kulübün dışarıdan mâli işlerini yöneten Ertunç Soğancıoğlu'na da görev vermek istiyor. Yeni dönemde özellikle paralı yöneticilerle çalışmak isteyen ve futbolcu transferleri için kulübe 15 milyon doların üzerinde para veren Demirören, özellikle Haşmet Bedii Kürüm'ü listesinde görmek istiyor. İsmi başkanlık için geçen Kürüm'ün Demirören'den teklif aldığı ancak henüz net bir cevap vermediği öğrenildi. Öte yandan Fikret Orman kulübün borçları nedeniyle kimsenin aday olmayacağını söylerken, Serdar Bilgili yönetiminin 2. Başkanı Hüsnü Güreli de başkanlık yarışına girmeyeceğini açıkladı.
kartal haber.com
bence haşmet bedri kürümde aday olmaz bizim başkan istikrar sağlamalı