Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2006, 17:19   #1
eFSaNe55
 
eFSaNe55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado Transferinde Yanlis Yok...

Beşiktaş'ın, İsviçre'nin Basel Kulübü'nden 5 milyon euroya transfer ettiği Arjantinli futbolcusu Delgado için çok daha düşük rakamlarda pazarlık yaptıklarını ve bunun sonucunda Basel Kulübü'nün 1.1 milyon euroya kadar indiğini iddia eden Mönchengladbach Menaceri Peter Pander'e cevap yıldız futbolcun transferini gerçekleştiren ünlü menajer Ceylan Çalışkan'dan geldi.

Bu konudaki gerçeklerin bilinmesi gerektiğinin altını çizen Çalışkan Maraton.Com.Tr'ye özel açıklamalar yaptı. Delgado'nun transferinde hiç bir yanlış olmadığının altını çizen Çalışkan, bu oyuncuya Beşiktaş'ın yanı sıra 3-4 Avrupa Kulübü'nün daha talip olduğunu ifade ederek "Real Betis Kulübü 3.4 milyon euroya çıkmıştı ve Basel bu pazarlıklar sırasında 5 milyon euroluk yazılı teklif vermeyen kulüplerle görüşmeyeceğini açıkladı." diye konuştu.

Çalışken sözlerini şöyle tamamladı: "Delgado'nun transferinde hiç bir yanlış yok... Bunun aksini iddia eden biri varsa ********dir... Ben Carew ve Youla'nın transferinde Beşiktaş'a 5 milyon euro kazandırmış bir menajerim, bunun başka bir örneği var mı? Dolayısıyla birileri ortaya bir iddia atarken dikkatli olmalıdır. Bizim herşeyimiz ortada."


Kaynak : maraton.com.tr
__________________
SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK,

HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!!



Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter....
eFSaNe55 Ofline