Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
Zeka seviyeni tartışmak istemem ama pek üst düzeyde değilsin bu açık.Vefa başarılı olmadığı halde bir hocayı körükörüne korumak,türkiyenin en beceriksizi olduğu halde bakiye dokunan eller kırılsın demek,erciyes gibi ligin en kötü takımına 1 pozisyon bulmadan maç tamamlayıp sonrada olsun pozisyonda vermedik zaten eksiğizde demek değildir işte.O kadar kıt düşüncedesinki cevabı bile anlayamıyorsun işte.İbrahim akınında arkasında dur ozaman vefa göster o tiganadan daha çok beşiktaşlı.Ayrıca sen kimsin ya,senin vasfın ne,futboldan ne kadar anlıyosun dahada yaşın başın neki benim b beşiktaşı sevmemi, sorguluyosun,sana burda bişeyler derdim de işte ayıp oluyor sonra.Haddini aşan konularda yorum yapma... |
Zeka seviyemi ben cok iyi biliyorum, sana sormama gerek yok. Yurtdisinda okumus, terbiye almis, gorgu ogrenmis biri oldugumu aldigim tepkilerden, ki forumda da cok iyi tepkiler aldim, biliyorum. Ayrica actigim konularda benimle hemfikir olmayabilirsin, o ayri, ama en azindan her actigim topikte argumanlar vardir ve savundugum tezi acikladim. En azindan 'mercimek corbasi ne anlar, agzindaki kurdan ne yapiyor orda, su surada oynar mi, defolsun gitsin' gibi basit cumleler kurup baskalarini da germiyorum. Ben futbolu yasima gore cok iyi anliyorum, istersen aldigim birkac quote'i buraya yazayim da utan?