Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2006, 18:22   #63
{ThE DieSeL...}}
Banned

{ThE DieSeL...}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zeka seviyemi ben cok iyi biliyorum, sana sormama gerek yok. Yurtdisinda okumus, terbiye almis, gorgu ogrenmis biri oldugumu aldigim tepkilerden, ki forumda da cok iyi tepkiler aldim, biliyorum. Ayrica actigim konularda benimle hemfikir olmayabilirsin, o ayri, ama en azindan her actigim topikte argumanlar vardir ve savundugum tezi acikladim. En azindan 'mercimek corbasi ne anlar, agzindaki kurdan ne yapiyor orda, su surada oynar mi, defolsun gitsin' gibi basit cumleler kurup baskalarini da germiyorum. Ben futbolu yasima gore cok iyi anliyorum, istersen aldigim birkac quote'i buraya yazayim da utan?
Bak sana ders vermeyeceğim,burayıda ikili tartışma alanına çevirmek istemiyorum ama özelliğini tanıyıp tanımadığın,bilmediğin insanlar hakkında düşün de konuş,sonra başına iç açar."lagaluga" gibi tabirleri kullanma sen...He futbolu bilirsin bilmeszin,biz anlaşamayız anlaşırız,sen tigana dersin ben demem bunlar sorun deüğil sorun önce dığru konuşabilmen.Bu forumda birkaç kes daha şahit oldum höstt derim ve dur bakalım derim önce.Sen benim veya bi başkasının beşiktaşlılığını tartışamassın,bu haddini aşma olayıdır!!Umarım anlayabilirsin bu sefer..He vefanın anlamıda körükörüne bağlılık değildir,öğren onu(ben beşiktaşa körükörüne bağlıyım,hocasına futbolcusuna değil..)
Bu arada şunuda söylemeden edemeyeceğim,sana bu topicte yazacağım son şey bu; beni hayatta utandıracak babayiğit anasından daha doğmamıştır....