Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2006, 18:38   #64
bjk4ever
Banned

bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak sana ders vermeyeceğim,burayıda ikili tartışma alanına çevirmek istemiyorum ama özelliğini tanıyıp tanımadığın,bilmediğin insanlar hakkında düşün de konuş,sonra başına iç açar."lagaluga" gibi tabirleri kullanma sen...He futbolu bilirsin bilmeszin,biz anlaşamayız anlaşırız,sen tigana dersin ben demem bunlar sorun deüğil sorun önce dığru konuşabilmen.Bu forumda birkaç kes daha şahit oldum höstt derim ve dur bakalım derim önce.Sen benim veya bi başkasının beşiktaşlılığını tartışamassın,bu haddini aşma olayıdır!!Umarım anlayabilirsin bu sefer..He vefanın anlamıda körükörüne bağlılık değildir,öğren onu(ben beşiktaşa körükörüne bağlıyım,hocasına futbolcusuna değil..)
Bu arada şunuda söylemeden edemeyeceğim,sana bu topicte yazacağım son şey bu; beni hayatta utandıracak babayiğit anasından daha doğmamıştır....

Bak yine kiviriyorsun, 2 post evvel yasima ve futbol bilgime laflar ettin, simdi de anlasmaya variriz diyorsun. Ben futbolu bildigime inaniyorum, al iste sana forumdan aldigim birkac guzel tepki, hemen aradim, sakin ha kimse yanlis anlamasin, herhangi bir buyukluk falan taslamiyorum, sadece kendimi savunuyorum.

Ayrica vefa konusunda dusuncelerim baska, bir taraftar hem kulubune, hem o kulup icin emek harcayan futbolcuya, hocaya, masore bile saygi duymalidir ve yargisiz infazda bulunmamalidir. Sana gore o zaman futbolcusunu hemen isliklayip tartaklayan Fenerbahce taraftarindan farkimizda yok, oyle mi?

Alıntı:
fatih_kartal_1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence çok iyi tespitlerde bulunmussun arkadasım kadromuz guzel delgadonun solda oynamasını ısteyenlerdenım ama tek forvet nobre oynayacaksa biz bobo yu neden aldık sadece bu baska bısey yok bana gorede toptanta anlamıyo ama cska macında cok ıyı oynadı

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gayet yerinde bir tespit bence sistem olarak Barcayla gerçekten çok özleşiyoruz. Futbolcular aynı kalitede değil tabii ki adamın söylemek istediği bu değil ki nitelik olarak sistem içinde yapmaları gereken şeylere bakarak bunu söylemiş. Eğer gazeteler doğru söylüyorsa Tigana nın da kafasındaki sistem buna yakın bir şey. Bu sistem oturursa çok iyi bir takım oluruz. Sistem yerleştikten sonra da zaten beklere, ön libero ya ya da defansa gerekli takviyeler yapılır. Barcelona yı bizden ayıran olay onların oyuncularının bireysel yeteneklerinin çok fazla olması yani sistem işlemese bile bi Messi bi Ronaldinho, Bi Etoo, Bi Deco bireysel yetenekleriyle maç kazandırabilirler bi Puyol tek başına maç kurtarabilir ama bu kaç maç olur 10? 15?(örnek R.Madrid, İnter) sistem olmadıktan sonra Barca da hiç bi başarı elde edemezdi. Eğer sistemimiz oturursa futbolcu kalitesinin Barca dakiler gibi olmasına gerek yok. Ama bu süreç bizim için Barca dakinden çok daha fazla sürebilir yani Barca 10 maçta sistemini kurduysa biz en az 20 maçta hatta belki de daha fazla maçta oturtabilirz oyuncu kalitesinin önemi budur ama sonunda kimse sistem kurmak falan için kafa yormak zorunda kalmayacak merak etmeyin. Elimizdeki oyuncuları da bu kadar küçümsemeyin elimizde oyunun kaderini etkileyebilecek Kleberson,Ricardinho ve Delgado gibi 3 çok önemli oyuncu var. Zamanla gerekli takviyeler artacaktır. Biz yeter ki sabredelim destek verelim.

Alıntı:
AyTeK54´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
katılıyorummm bjk4ever

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel yazmışın eline sağlık söylencek bişe kalmamış özellikle beklerle ilgili konuyu güzel yakalamışın ..

Alıntı:
isyankar_kartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tespitlerin çok doğru. ze roberto gelirse çok daha iyi olcaz

Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bjk4ever kardeş güzel yazmışsın.Tespitlerinin hemen hemen hepsine katılıyorum.Daha 17 yaşındasın ama futbol bilgin birçoklarından daha üst düzeyde.Helal sana.
Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

bjk4everi,emek harcıyarak yazmıs oldugun yazı ıle genc yasına ragmen futbola teknık olarak derınden bakabıldıgın anlasılıyor fakat yazında bazı katılmadıgım bolumlere degınmek istıyorum.

OyunKurma Mevzusu Gerçekten Çok Önemli Bi Konu Öncelikle Arkadaşımızın Bu Değerli Vaktini Ayırıp 17 Yaşında Bu Kadar Olgun Cümlelerle Bu Sorunu Bize Hatırlattığı İçin Sonsuz Teşekkürler

INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline